Παγκόσμιο Στίβου: Eισιτήριο για τον τελικό του επί κοντώ η Κυριακοπούλου, εκτός η Στεφανίδη

Το εισιτήριο για τον τελικό του επί κοντώ, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη, εξασφάλισε η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου.

Η δεύτερη κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο, με βάση την επίδοσή της στην τρέχουσα σεζόν, πανηγύρισε την πρόκριση στον καταληκτικό αγώνα για δεύτερη φορά στην καριέρα της, μετά τη διοργάνωση του Νταεγού. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με άλμα στα 4,55 μ. χρειάστηκε δύο άλματα για να περάσει από τους προκριματικούς, στα 4,45 μ., όπου ξεκίνησε τον αγώνα της και στα 4,55 μ., όπου τελικά τον τελείωσε.
Αντίθετα εκτός τελικού έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη, που έμεινε στα 4,45 μ., ύψος που δεν ήταν αρκετό να της δώσει το εισιτήριο. Ο αποκλεισμός της νεαρής πρωταθλήτριας ήταν μεγάλη έκπληξη, καθώς συγκαταλεγόταν στα φαβορί ακόμη και για μετάλλιο.
«Ο προκριματικός πάντα έχει πίεση και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ολα πήγαν καλά. Τώρα υπάρχει μπροστά ο τελικός, ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας», δήλωσε η Κυριακοπούλου μετά το τέλος του αγώνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ