Επική κλοπή στην Ξάνθη: Γυναίκα πήδηξε περίφραξη, έσφαξε μια κότα κι έφυγε με τον τσιλιαδόρο της‏

Μια πραγματικά ιδιαίτερη κλοπή σημειώθηκε στον Πετεινό, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης, όταν μια γυναίκα εισήλθε στην αυλή ενός σπιτιού, έσφαξε μια κότα και στην συνέχεια την πήρε και έφυγε! 

 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν οι ένοικοι αυτού, που αντιλήφθηκαν θορύβους στην αυλή τους.
Βγαίνοντας έξω ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντίκρισε μια γυναίκα, που είχε μόλις πηδήξει την περίφραξη και είχε εισέλθει στην αυλή, να κρατά στα χέρια της μια κότα, την οποία και είχε μόλις σφάξει. 

Αντικρίζοντας το θέαμα, ο ιδιοκτήτης αρχικά τα έχασε ενώ στην συνέχεια διαπίστωσε πως έξω από το σπίτι ένας άντρας περίμενε την δράστιδα. Η τελευταία μάλιστα, δεν δίστασε μπαίνοντας μέσα στην αυλή – όπου υπήρχαν κότες – να σφάξει το ζώο που είχε κλέψει ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Το συμβάν καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, και κατ' επέκταση του άτυχου ζώου, στην Αστυνομία ενώ πρόκειται για μια κλοπή που συζητήθηκε έντονα όταν και έγινε ευρέως γνωστή. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιλέγει να κλέψει για να τραφεί, με τους μπαχτσέδες να αποτελούν συνήθως στόχο – ειδικά τέτοια εποχή – ωστόσο σίγουρα είναι πολύ σπάνιο να καταγράφεται ένα τέτοιο συμβάν.
 

Πηγή: Τhrakitoday

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ