Υπέροχα δωμάτια έως 30€ για τον Σεπτέμβριο - Καταπληκτικές διακοπές τον γλυκό μήνα του Φθινοπώρου

Θέλετε να ξορκίσετε τη μελαγχολία της επιστροφής από τις διακοπές; Μείνατε, ακόμα χειρότερα, παραπονεμένοι στην Αθήνα, χωρίς διακοπές φέτος; Βρήκατε μήπως ξεχασμένα σε μία τσέπη παντελονιού 30€ και αναρωτιέστε τι μπορείτε να τα κάνετε; 

Έχουμε επτά εξαιρετικές ιδέες για ένα σεπτεμβριάτικο Σαββατοκύριακο, σε δωμάτια ξενοδοχείων που ξεκινούν από 9€ το άτομο. Ναι, αλήθεια. 

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (12-13/09) και αφορούν δίκλινο δωμάτιο χωρίς πρωινό, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. 

 Eri Studios  Αγία Μαρίνα, Αίγινα Τιμή: 20€ το δίκλινο

 
  Ίσως η οικονομικότερη πρόταση διαμονής που έχουμε δει ποτέ στην Αίγινα, το Eri Studios προσφέρει λιτά αλλά πεντακάθαρα και ευρύχωρα διαμερίσματα (των 25 τετραγωνικών μέτρων) με μπαλκονάκι και μικρή κουζίνα. Στα συν, ότι απέχει μόλις 300 μέτρα από την θάλασσα.  

Terpsi Apartments  Κυπαρισσία, Πελοπόννησος Τιμή: 29,70€ το δίκλινο ή 58,50€ για τη μεζονέτα των τεσσάρων ατόμων  


Δεν είναι δωμάτια, είναι μικρά διαμερίσματα των 40 τετραγωνικών μέτρων με μπαλκονάκια και αίθρια που βλέπουν σε έναν καταπράσινο κήπο. Επιπλέον, παρέχουν και «εξτραδάκια» όπως δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή.  

Porto Sabatiki  Σαμπατική, Πελοπόννησος Τιμή: 26€ το δίκλινο  


Μόλις πέντε βήματα (ή πέντε μέτρα, αν προτιμάτε) από την παραλία, προσφέρει λιτά αλλά ηλιόλουστα και περιποιημένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Η Σαμπατική βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα έξω από το Λεωνίδιο, και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις μυστικές παραλίες της «από δω» ακτής της Πελοποννήσου, αλλά και τις καταπράσινες διαδρομές του Πάρνωνα.  

Όλη η συνέχεια εδώ - In2life.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ