Χ. Αθανασίου: Ο νόμος Παρασκευόπουλου έδωσε τη δυνατότητα σε εγκληματίες να αποφυλακιστούν

Eπίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξαπολύει υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου, για την υπόθεση της Ύδρας, τονίζοντας ότι «ο νόμος Παρασκευόπουλου έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες εγκληματίες να αποφυλακιστούν».

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Αθανασίου, «η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή είχε επισημάνει τους κινδύνους αυτούς και ως εκ τούτου είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν την άκουσε. Φαίνεται, όμως, ότι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το κόστος της ανθρώπινης ζωής είναι πολύ μικρό μπροστά στην εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων σε συγκεκριμένες ομάδες κουκουλοφόρων, τρομοκρατών και εγκληματιών».


Ο υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποστηρίζει ότι «υπό το πρόσχημα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού αποφυλακίστηκαν πρόωρα καταδικασθέντες για ειδεχθή κακουργήματα χωρίς έστω την παραμικρή απόδειξη σωφρονισμού» προσθέτοντας ότι «η κοινωνία, δικαίως, αναρωτιέται αν έτσι οραματίζονται στην κυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ την ορθή αντεγκληματική Πολιτική αλλά και τη σωφρονιστική λειτουργία των ποινών.

Για τη Νέα Δημοκρατία προέχει η ασφάλεια των πολιτών και όχι η διευκόλυνση των εγκληματιών».
Και καταλήγει στη δήλωσή του «η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ