Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νατάσα Καραμανλή: Δεν είμαι η Νατάσα Καραμανλή που έγραψε ότι ο καρκίνος της έδωσε μάθημα ζωής

Διευκρινίσεις σχετικά με ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο «Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής» και το οποίο αποδόθηκε στην ίδια, δίνει μέσω Facebook η Νατάσα Καραμανλή.

 

Όπως εξηγεί η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, «το άρθρο, το οποίο περιγράφει την προσωπική εμπειρία μιας γυναίκας που καταπολέμησε τη νόσο, υπογράφει συντάκτρια της ιστοσελίδας, με το όνομα Νατάσσα Καραμανλή».

«Η απλή συνωνυμία της συντάκτριας του άρθρου με εμένα, καθώς και ο τίτλος του που παραπέμπει στην επιστημονική μου ιδιότητα, οδήγησε στην ταύτιση της υπογράφουσας με εμένα και στη μαζική αναπαραγωγή του άρθρου από άλλα sites αλλά και ιδιώτες», διευκρινίζει.

Η ίδια προσθέτει πως το ενδιαφέρον όλων μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι δεδομένο. Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την επιστημονική μου τοποθέτηση είναι συγκινητικό. Όμως αυτή ακριβώς η επιστημονική μου ιδιότητα επιβάλλει να αποφεύγονται ακόμα και οι καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις που μου αποδίδουν κείμενα που δεν είναι δικά μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ