Τέμπη: Έβαλαν το 5 χρόνο κοριτσάκι τους να κλέψει τσαντάκι με 2.500 ευρώ από την ταβέρνα - Η κάμερα τους έπιασε

Το χαριτωμένο κοριτσάκι τους, ηλικίας μόλις πέντε ετών, χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι Βουλγάρων προκειμένου να κλέψει χρήματα από εστιατόριο στην Κοιλάδα των Τεμπών, στην περιοχή των παλιών διοδίων.

Με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου όπως και τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους βλέποντας, στο βίντεο του συστήματος καταγραφής του καταστήματος, πως η «δράστιδα» μιας κλοπής που έγινε «μπροστά στα μάτια» των υπαλλήλων δεν ήταν άλλη, παρά ένα μικρό κοριτσάκι. Ένα 5χρονο κορίτσι, που «μέσα σε ένα λεπτό», έκλεψε τσαντάκι το οποίο περιείχε 2.400 ευρώ.

Το ανδρόγυνο οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο και καταδικάσθηκε με ποινή φυλάκισης (σ.σ. αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την άσκηση έφεσης) αφού δεν έπεισαν το δικαστήριο, μεταξύ άλλων, για το τι απέγινε το κλεμμένο τσανάκι που είχε στα χέρια του, το μικρό τους κοριτσάκι.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, το ζευγάρι του Βούλγαρων, ηλικίας 38 και 29 ετών αντίστοιχα, βρέθηκε στο εστιατόριο 48χρονου Λαρισαίου στα Τέμπη. «Είχαν έρθει και την προηγούμενη ημέρα» σημειώνει στην εφημερίδα Ελευθερία ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιγράφοντας το περιστατικό «ενώ τη μέρα της κλοπής είχαν μαζί τους ένα ακόμη παιδί. Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία γιατί λόγω του Δεκαπενταύγουστου είχαμε κίνηση. Μάλιστα κάποια στιγμή σκέφθηκα, επειδή το κοριτσάκι πήγαινε συνέχεια στα γλυκίσματα, να του δώσουμε κάτι να φάει».

«Έμπαιναν και έβγαιναν διαρκώς στο μαγαζί, αγοράζοντας τη μια νερό την άλλη αναψυκτικό, παριστάνοντας δηλαδή τους πελάτες προφανώς για να ελέγξουν τον χώρο». «Η μητέρα του κοριτσιού, θέλησε να ψωνίσει κάτι και πήγε στο ταμείο και την ίδια ώρα που βγήκε η υπάλληλος από τον χώρο των εργαζομένων, μαζί της "χάθηκε" και ένα τσαντάκι που περιείχε 2.400 ευρώ που είχαμε για τις υποχρεώσεις του μαγαζιού σε προμηθευτές αλλά και προσωπικά αντικείμενα».

«Όταν διαπιστώσαμε την κλοπή ενημερώσαμε αμέσως της ΕΛ.ΑΣ. και κοιτάζοντας το βίντεο από την κάμερα του καταστήματος είδαμε το μικρό κοριτσάκι να μπαίνει στο χώρο των εργαζομένων και να βγαίνει τρέχοντας κρατώντας την κλεμμένη τσάντα.

Ο πατέρας περίμενε έξω από το μαγαζί, μάνα και κόρη έφυγαν μαζί του, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα αλλά δυστυχώς για μας δεν είχαν μαζί τους τα χρήματα, τα οποία μάλλον τα χάσαμε. Φεύγοντας μάλλον θα τα έδωσαν σε κάποιον συνεργό τους. Μάλιστα στην αστυνομία είπαμε πως ήταν ένα ζευγάρι με δυο κοριτσάκια. Στη συνέχεια μάθαμε πως συνελήφθησαν αλλά μαζί τους μας είπαν ότι είχαν μόνο ένα κοριτσάκι» καταλήγει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ