Μ. Γλέζος: Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα είναι το Μνημόνιο - Καλώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνέλθει

«Το λέω στον ίδιο τον ελληνικό λαό που πρέπει να είναι ο κυρίαρχος και να αποφασίσει. Είναι ευθύνη του ελληνικού λαού και του ΣΥΡΙΖΑ. »

«Είναι απαράδεκτη η συμφωνία που υποδουλώνει τους λαούς για γενεές ολόκληρες. Οσο έχει ευθύνες ο πρωθυπουργός, τόσο έχει ολόκληρο το κόμμα. Καλώ τους πολίτες να αντιδράσουν. Τους ίδιους του παράγοντες του ενιαίου κόμματος να συνέλθουν. Απευθύνομαι και στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα και στον ίδιο», είπε ο Μ. Γλέζος.

Και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από πολιτικές δυνάμεις και που στην συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει ενιαίο κόμμα. Τώρα έχει διασπαστεί στα 3. Είναι αυτοί που είναι στο Μαξίμου, είναι οι του Λαφαζάνη και είναι και της ΚΟΕ».

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Απ’ ότι ξέρω η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος και πάλι στον πρωθυπουργό είπε: «Ευελπιστώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αντιληφθεί ότι πρέπει να ταυτισθεί με την ιστορία. Θα απεγκλωβισθεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα στο κυβερνητικό σχήμα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Να αναγνωρίσει ο Τσίπρας ότι το μεγαλύτερο λάθος του είναι το Μνημόνιο».

Στο ερώτημα με ποιόν θα είναι στις εκλογές είπε : «Θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που το ιδρύσαμε με όσους το ιδρύσαμε και με τα οράματα που είχαν καταγραφεί τότε. Δεν ξέρω αν θα είναι ένας τρίτος πόλος. Θα εξαρτηθεί από τις οργανώσεις. Γιατί δεν ακούγεται η γνώμη των οργανώσεων και των μελών του κόμματος;»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ