Νέες συγκλονιστικές φωτό & βίντεο από την επίθεση - καμικάζι στην Μπανγκόκ - 27 νεκροί

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, όταν ένα παγιδευμένο μοτοποδήλατο εξερράγη έξω από έναν ινδουιστικό ναό στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

 

Ο μέχρι στιγμής απoλογισμός είναι τουλάχιστον 27 νεκροί, με τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί είναι μεταξύ των θυμάτων. Στο σημείο της έκρηξης επικρατεί χάος.

Οι τραυματίες ανέρχονται στους 78 και οι περισσότεροι από αυτούς είναι τουρίστες από την Κίνα και την Ταϊβάν.

Προς το παρόν κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊλάνδης μάχονται εναντίον μουσουλμάνων ανταρτών στις νότιες περιφέρειες της βουδιστικής χώρας, όμως οι αντάρτες αυτοί σπανίως εξαπολύουν επιθέσεις σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC, η έκταση των ζημιών είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και ένας κρατήρας πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έγινε επίθεση με βόμβα.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε έξω από ιερό και κοντά σε εμπορικό κέντρο, πάνω σε κεντρική διασταύρωση της Μπανγκόκ, προκλήθηκε από βόμβα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για βόμβα, αλλά δεν μπορώ να πω τί είδους, διεξάγουμε έρευνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πράουτ Ταβονσίρι.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ