Εξοργίστηκε Βρετανός δημοσιογράφος: Ντροπή! Μόνο ένας προσπάθησε να σώσει τον άτυχο άνδρα στο λιμάνι της Ραφήνας - Όλοι οι άλλοι κοιτούσαν

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Τομ Μπράντι βρέθηκε κατά τύχη στο λιμάνι της Ραφήνας το απόγευμα της Κυριακής και έζησε από κοντά τη βουτιά θανάτου του 70χρονου άντρα, καταγγέλοντας πως από τους 10 λιμενικούς που ήταν μπροστά, μόνο ένας προσφέρθηκε να βοηθήσει.

 

Ο δημοσιογράφος της ITV, κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι μόνο ένας από τους δέκα παρόντες λιμενικούς, βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει ενώ οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούσαν.

Ο Μπράντι δήλωσε συγκλονισμένος από το γεγονός ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και ο ίδιος βούτηξε στη θάλασσα προσπαθώντας να βοηθήσει. «Βούτηξα, προσπάθησα να τον βγάλω έξω, δεν τα κατάφερα. Σοκαριστικό αυτό που έζησα!», γράφει χαρακτηριστικά.

Παρά τις προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα από οικείας Λιμενικής Αρχής και τη συνδρομή δύο ιδιωτών, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ο επιβαίνων ανασύρθηκε τελικά από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο "Σισμανόγλειο" Γενικό Νοσοκομείο Αττικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ