Ντόναλντ Τραμπ απόψε στο ΝBC: Αν εκλεγώ θα απελάσω όλους τους μετανάστες! Η έχουμε χώρα ή δεν έχουμε‏

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο επικρατέστερος σήμερα μεταξύ των διεκδικητών του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

 

«Θα κρατήσουμε μαζί τις οικογένειες, αλλά πρέπει να φύγουν», τόνισε ο Τραμπ στην εκπομπή Meet The Press του NBC News, σύμφωνα με ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε, το οποίο μεταδόθηκε εκ των προτέρων χθες Σάββατο.

Ερωτηθείς σχετικά με τους μετανάστες που μπορεί να μην έχουν πού να πάνε, ο Τραμπ ανέφερε ότι το πρόβλημα θα εξεταστεί, αλλά «πρέπει να φύγουν... ή έχουμε χώρα ή δεν έχουμε».

Ο 69χρονος Τραμπ τόνισε ότι θα ακυρώσει όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του Ομπάμα για το μεταναστευτικό, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που προστατεύει από την απέλαση τα παιδιά ανθρώπων που είχαν εισέλθει στις ΗΠΑ παράνομα αλλά έχουν γεννηθεί στη χώρα.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων και διασημότητα των τηλεοπτικών ριάλιτι σόου, που παραμένει ο επικρατέστερος μεταξύ των 17 υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ως τώρα, έχει προκαλέσει σάλο με τα προκλητικά σχόλιά του για το μεταναστευτικό.

Πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον των παράτυπων μεταναστών από το Μεξικό με ιδιαίτερα μειωτικούς όρους, χαρακτηρίζοντάς τους εγκληματίες και βιαστές.

Στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι ζουν σήμερα 11 εκατομμύρια μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ