Έτοιμοι για διαζύγιο Ζιζέλ - Τομ Μπραντι; Πως θα μοιράσουν τα 400 εκ. δολάρια κοινής περιουσίας;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως είναι η Ζιζέλ με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK.  

Όπως υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, μπορεί οι δυο τους να φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μπροστά στις κάμερες και στα social media, ωστόσο όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους η σχέση τους είναι πολύ διαφορετική.

Η 35χρονη καλλονή και ο 38χρονος σύζυγός της τσακώνονται συνέχεια.

Μάλιστα στα γενέθλια του Τομ Μπράντι, στις 3 Αυγούστου, είχαν έναν έντονο καυγά που τους έφτασε στο σημείο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν.
«Στα γενέθλια του Τομ τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Τσακώθηκαν πάρα πολύ και άρχισαν να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον. Έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα. Από τότε επικοινωνούν μόνο με ψυχρά μηνύματα. Η Ζιζέλ σκέφτεται να πάει με τα παιδιά στην Βραζιλία για να σκεφτεί το μέλλον του γάμου τους. Ποτέ η κατάσταση δεν ήταν χειρότερη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό.


Σε περίπτωση που το ζευγάρι πάρει διαζύγιο θα πρέπει να χωρίσει την τεράστια περιουσία του, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια δολάρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ