Story of the day: Εγκατέλειψε την 9-5 δουλειά του & κερδίζει 1 εκ. $ ταξιδεύοντας (φώτο) στον κόσμο

Ο Johnny Ward είναι Ιρλανδός, κατάγεται από φτωχή οικογένεια και μισεί την ιδέα να δουλεύει κανονικό 8ωρο. Έχει ασχοληθεί με διάφορες εργασίες, πήρε μέρος ακόμη και σε ιατρικά πειράματα πριν βρει τη δουλειά στην οποία κέρδιζε ως και 20.000 δολάρια το μήνα. 

Ωστόσο μετά από μερικούς μήνες αποφάσισε πως είχε βαρεθεί. «Κατάλαβα πως με μόνο μια ζωή, δεν θέλω να περνάω την Δευτέρα ως την Παρασκευή κλεισμένος σε ένα μέρος στο οποίο δεν θέλω να είναι.» έγραψε ο ίδιος στο Facebook.

Ο Ward έφτιαξε ένα blog ταξιδιών με το όνομα «step4ward» το οποίο ξεκίνησε να του αποφέρει έσοδα. «Προσαρμόστηκα στην ιδέα να βγάλω χρήματα μέσω του ίντερνετ με την προσωπικότητα που διαθέτω» δήλωσε στο Business Insider. Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω πως το έκαναν άλλοι άνθρωποι αλλά ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω!»

Ο Ward εργάζεται μέσω του υπολογιστή του λίγες ώρες κάθε εβδομάδα με άλλα 4 άτομα. Βγάζει περίπου 1.000 δολάρια την ημέρα και εκτός από τα ταξίδια που κάνει, βρήκε και την ιδανική κοπέλα για τον ίδιο αφού είναι αεροσυνοδός. Σχεδιάζει να επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου και μέχρι στιγμής έχει πάει σε 152 χώρες από τις 193.

«Κατάγομαι από φτωχή οικογένεια και φοβόμουν να μην είμαι και εγώ φτωχός.»

Πηγή: boredpanda.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ