Βίντεο: Σλοβένος τενόρος τραγουδάει Σούμπερτ καθώς υποβάλλεται σε εγχείρηση για καρκίνο στον εγκέφαλο

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε ένας Σλοβένος τενόρος ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο χωρίς γενική αναισθησία.

Σε αυτό ο τενόρος φαίνεται να τραγουδάει Σούμπερτ κατά τη διάρκεια μίας εγχείρησης στον εγκέφαλο.

Ο Ambroz Bajec-Lapajne διαγνώστηκε με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα, μία από τις πιο επιθετικές μορφές κακοήθους καρκίνου στην οποία το 90% των ασθενών πεθαίνει μέσα σε τρία χρόνια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς όμως ότι στην περίπτωσή του είναι εφικτή μία αντιμετώπιση μέσω χειρουργείου.

Έτσι, η ομάδα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου της Ουτρέχτης αποφάσισε ότι πρέπει να τον διατηρήσει σε κατάσταση εγρήγορσης κατά την διάρκεια της επέμβασης και έτσι o τενόρος έκανε αυτό που γνώριζε καλύτερα και κάθε φορά που του το ζητούσαν οι γιατροί ερμήνευε το “Gute Nacht” του Σούμπερτ. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ασθενής έπρεπε να είναι ξύπνιος ώστε να είναι σίγουροι ότι η κρανιοτομή δεν θα έχει αρνητική επίδραση στην καριέρα του.

Ο  Ambroz Bajec-Lapajne κατάφερε να ερμηνεύσει το τραγούδι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης εκτός από μία φορά που έχασε τη συγκέντρωσή του για δύο λεπτά.

Η επέμβαση έγινε στις 13 Ιουνίου του προηγούμενου χρόνου και έκτοτε ο τραγουδιστής της όπερας είναι καλύτερα στην υγεία του και συνεχίζει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ