Δείτε ποιες είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Τρεις καινούριες ταινίες και δύο επανεκδόσεις βγαίνουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα και γίνονται αφορμή για έξοδο στην πόλη που «διανύει» την πιο ήσυχη εβδομάδα του χρόνου.

Μαθήματα οδήγησης
Η Γουέντι είναι μια συγγραφέας που ο σύζυγός της μόλις την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα.
Ο Νταρβάν είναι ένας γλυκομίλητος ταξιτζής από την Ινδία που είναι έτοιμος να παντρευτεί με προξενιό. Καθώς η Γουέντι προσπαθεί να κερδίσει και πάλι την ανεξαρτησία της, συναντά ένα εμπόδιο ιδιαίτερα κοινό στους νεοϋρκέζους: δεν ξέρει να οδηγεί. Θα προσλάβει τον Νταρβάν για να της μάθει, κι όσο εκείνος της δείχνει πώς να κρατά το τιμόνι, εκείνη του δείχνει πώς να προσεγγίζει τις γυναίκες. Μία απρόσμενη φιλία τους φέρνει κοντά στη χαρά, το χιούμορ και την αγάπη που βρίσκεις όταν ξεκινάς τη ζωή σου από την αρχή.

Όλα θα πάνε καλά

Πρόκειται για τη συγκλονιστική ιστορία ενός συγγραφέα, που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά μετά από ένα τραγικό ατύχημα, αλλά και της οικογένειας του θύματος που πασχίζουν να επουλώσουν τις πληγές τους. Όλοι τους θα καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο ο χρόνος που γιατρεύει, αλλά και το κουράγιο να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και να μάθεις να συγχωρείς. Ειδικά τον εαυτό σου. 

3 γάμοι σ' ένα μήνα

Η ζωή της Ρουθ πιάνει πάτο όταν ο φίλος της τη χωρίζει. Και ενώ νομίζει ότι δεν υπάρχει πιο κάτω από τον πάτο… θα συναντήσει τον «απόπατο», όταν τρεις προσκλήσεις γάμου από τους πρώην συντρόφους της θα καταφτάσουν τη στιγμή που αδυνατεί να προσδιορίσει εκ νέου τη ζωή της. Αποφασισμένη να μην κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, με ψηλά το κεφάλι, θα παρευρεθεί και στους τρεις γάμους και να τους δείξει ότι γι’ αυτή η ζωή συνεχίζεται.

Η ταβέρνα της Τζαμάικα

Σε μία απόκρημνη και βραχώδη ακτή της Κορνουάλλης γύρω στα 1800, μία συμμορία κακοποιών ληστεύει πλοία που ναυαγούν και δολοφονεί όσους ναυαγούς επιβιώνουν, ώστε να μην μπορούν να τους καταδώσουν. Μόνο που τα ναυάγια είναι προσχεδιασμένα από τον μυστηριώδη αρχηγό της σπείρας. Ένας μυστικός αστυνομικός που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο συλλαμβάνεται από τους κακοποιούς και διασώζεται χάρη στη συμπόνια μίας όμορφης κοπέλας, η οποία τον ερωτεύεται… 

Η κυρία από τη Σαγκάη

Ένας ναυτικός, ο ίδιος ο Γουέλς, γοητεύεται από την πανέμορφη και παντρεμένη με πάμπλουτο μεγαλοδικηγόρο κυρία Μπάνιστερ, δέχεται την πρό(σ)κλησή της να γίνει καπετάνιος τροπικής κρουαζιέρας με το γιοτ του ζεύγους -και μερικών ακόμα πλούσιων φίλων- και μπλέκεται σε μια ασυνήθιστη ιστορία φόνου με μπερδεμένα κίνητρα, στην οποία θα βρεθεί κατηγορούμενος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ