Η νόθα εγγονή του Αλέν Ντελόν του μοιάζει πιο πολύ & από τα παιδιά του - Η μαμά μπαλαρίνα - Crazy Horse

Εχει γαλαζοπράσινα μάτια και βλέμμα που ανήκουν μόνο στους Ντελόν. Χαρακτηριστικά, μαλλιά, χείλη και στυλ που θυμίζουν τον παππού της, τον ηθοποιό Αλέν Ντελόν που υπήρξε sex symbol για ολόκληρες δεκαετίες.

 

Η Αλισον όμως δεν λέγεται Ντελόν, γιατί είναι νόθα εγγονή του διάσημου ηθοποιού. Το όνομά της είναι Alyson Le Borges.

Με τον πατέρα της για πρώτη φορά
 

Πατέρας και γιός Ντελόν υπήρξαν φλογεροί εραστές με δεκάδες γυναίκες στη ζωή τους. Παντρεύτηκαν πολλές φορές και χώρισαν άλλες τόσες. Ο 50χρονος σήμερα γιός Αντονι Ντελόν, ηθοποιός και ο ίδιος, αλλά πολύ λιγότερο διάσημος, ακολούθησε φυσικά τα χνάρια του διάσημου καρδιοκατακτητή πατέρα του. Εγινε μάλιστα και πατέρας –τουλάχιστον μια φορά- χωρίς να το θέλει από μια εφήμερη σχέση που είχε με τη χορεύτρια Marie-Hélène Le Borges που εργαζόταν στο καμπαρέ Crazy Horse. Από αυτή την καθαρά σεξουαλική σχέση προέκυψε ένα παιδί, η Αλισον, το οποίο η μητέρα της κράτησε χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας.

Ο Αντονι Ντελόν
 

Ο Αντονι Ντελόν αποκάλυψε την ταυτότητα της νόθας κόρης του ο ίδιος, το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία και προκάλεσε πάταγο στη Γαλλία. Εκεί ομολόγησε ότι έμαθε πολύ αργά ότι είχε γίνει πατέρας και μάλιστα το πήρε πολύ άσχημα στην αρχή. «Εκτός από προδοσία, έζησα αυτή την είδηση σαν βιασμό», γράφει ο γιός Ντελόν. «Είχα ορκιστεί ότι το  πρώτο παιδί μου θα το έκανα από έρωτα, με μια γυναίκα που αγαπούσα. Ότι θα έκανα μια οικογένεια, ένα σπίτι και ότι θα πετύχαινα εκεί που οι γονείς μου απέτυχαν».
Στη συνέχεια ο Αντονι Νελόν δεν θέλησε ποτέ να αναμειχθεί στο μεγάλωμα της κόρης του και δεν την αναγνώρισε. Κατηγορούσε την πρώην ερωμένη του-χορεύτρια ότι τα είχε όλα προσχεδιάσει για να τον παγιδεύσει, επειδή ήταν διάσημος και πλούσιος.

Ο διάσημος παππούς της Άλισον. Αλέν Ντελόν

Όταν η Αλισον έγινε 10 ετών, ο Ντελόν γιός της είπε:

«Όταν μεγαλώσεις και ενηλικιωθείς, έλα να με δεις, αν θέλεις, θα κάνω ένα τεστ πατρότητας». Κράτησε το λόγο του, πατέρας και κόρη συναντήθηκαν, έγινε το τεστ πατρότητας και βγήκε θετικό.

Ο Αντονι Ντελόν και η Αλισον αρχίζουν να βλέπονται πολύ αραιά. Όταν η κοπέλα έγινε 21 ετών, ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της, έσυρε τον Αντονι Ντελόν στα δικαστήρια. «Αυτό με πλήγωσε πολύ, ένιωσα διπλά προδωμένος. Τα βαλα μαζί της και της έκοψα ακόμα και την καλημέρα. Τώρα πια την έχω συγχωρήσει. Μπορώ να καταλάβω. Όταν μου τηλεφωνεί τη συναντώ. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή» δήλωσε πρόσφατα ο 50χρονος Ντελόν.

Η Αλισον ζει στην Καλιφόρνια και είναι διάσημο μανεκέν και ηθοποιός, σπουδάζει παράλληλα υποκριτική στο Λος Αντζελες. Το καλοκαίρι του 2015 πατέρας και κόρη πέρασαν για πρώτη φορά διακοπές μαζί στις Μπαχάμες και φωτογραφήθηκαν για το Paris Match. «Είπα ότι ήταν υποχρέωσή μου, σαν άντρας, να πάω διακοπές μαζί της. Οσο γερνάω τόσο νιώθω ότι πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει» δηλώνει στο περιοδικό.

Η Αλισον είναι σήμερα διάσημη και για τον μπαμπά της αλλά και για την ομορφιά της και ποζάρει σε όλα τα μεγάλα περιοδικά. Το πικρό παρελθόν με τον διάσημο πατέρα της είναι πάντα παρών. Το 2013 η Αλισον έλεγε με περηφάνεια: «Δεν έχω πατέρα αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο». «Δεν ανήκω σε καμία δυναστεία» δήλωνε σε άλλες συνεντεύξεις της, πικραμένη προφανώς από την συμπεριφορά του πατέρα της. Αλλά στα 21 της, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ντελόν στην αυτοβιογραφία του, η Αλισον βρήκε τον πατέρα της και του ζήτησε «ένα χρηματικό ποσό και ένα όνομα».

Το ποσό δεν έγινε γνωστό, αλλά το όνομά του δεν της το έδωσε ποτέ.

Το πιο εκπληκτικό στην οικογένεια Ντελόν είναι ότι κανένα από τα παιδιά ή τα εγγόνια δεν μοιάζει τόσο πολύ στον διάσημο Αλέν Ντελόν όσο η νόθα Αλισον!

Μόνο η Αλισον Le Borges είναι μια "αληθινή" Ντελόν!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ