Θεοχάρης σε Κωνσταντοπούλου: Είστε ο αντιπρόσωπος του Σόιμπλε στην Ελλάδα

«Κυρία Πρόεδρε σύμφωνα με το άρθρο 61 του Συντάγματος, ως βουλευτής είστε ανεύθυνη. Είναι εγκληματικό να είστε και ως Πρόεδρος της Βουλής. 

Νομίζω ότι οι στιγμές είναι πάρα πολύ σημαντικές για να χρησιμοποιείτε φθηνά κόλπα και να μην θέτετε την συζήτηση αρχικά επί της διαδικασίας και επί του γεγονότος ότι υπάρχει ζωντανή σύνδεση εμείς δεν είμαστε αντίθετοι να υπάρχει ζωντανή σύνδεση θα ήταν όμως ενδιαφέρον γιατί δεν υπήρχε και σε άλλες ακροάσεις», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Στην πραγματικότητα είστε αντιπρόσωπος του κυρίου Σόιμπλε στη χώρα μας. Ο κ. Σόιμπλε και εσείς είστε οι μόνοι που δεν θέλουν να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο. Κάνετε ότι μπορείτε για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο» πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ