Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι τόσων ετών αλλά το λέω για πρώτη & τελευταία φορά οκ; Να την και με μαγιό

Ολοκλήρωσε την εκπομπή της η Χριστίνα Λαμπίρη και αναχώρησε μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, για μια ακόμη χρονιά, για την Ισπανία που αποτελεί τον αγαπημένο τους προορισμό.

Η βετεράνος παρουσιάστρια πριν φύγει για ένα μήνα ξεκούρασης, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ. Στη συνέντευξη που συνόδευσε την φωτογράφηση μίλησε για την ηλικία της, τα μπότοξ και πόζαρε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί:

Πόσο σε απασχολεί ο χρόνος που περνάει; Κάνεις μπότοξ και μεσοθεραπείες;

«Μια φορά επιχείρησα να κάνω μία θεραπεία με αυτό το μηχάνημα που έχει μια μπαλίτσα μπροστά, αλλά δεν το ξανατόλμησα γιατί είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή μου τη δώσει και τα κάνω όλα. Προς το παρόν,θεωρώ ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ καλά. Δεν ξέρω αν έχω συνηθίσει τη μούρη μου και την κατάστασή μου, αλλά δεν έχω τέτοιου είδου ανασφάλειες. Και πραγματικά το να πάω να κάνω ένα λίφτινγκ και να με δείτε αγνώριστη τον Σεπτέμβρη, θα με ενοχλήσει περισσότερο από το να έχω ακόμα μία ρυτίδα. Έτσι και αλλιώς η ηλικία φαίνεται. Και 100 πλαστικές να κάνει κάποια, τα χρόνια της φαίνονται από τα χέρια, από τα μάτια της. Βέβαια, όπως λέω καθημερινά, ποτέ μην λες ποτέ».

Θα έλεγες την ηλικία σου σε μια συνέντευξη;

«Είμαι 49 και ορκίζομαι. Αλλά είναι η τελευταία φορά που τη λέω. Δεν θα με ξαναρωτήσετε. Εντάξει;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ