Κάντο όπως στο Παρίσι: 5 σωτήρια tricks για να είστε πάντα stylish

Πώς οι γαλλίδες καταφέρνουν να είναι τόσο “απλά υπέροχες”;

 

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους ακόμα και αν δεν φοράνε τίποτα ιδιαίτερο. Κάτι το οποίο μπορεί να μοιάζει εύκολο, απλό και γρήγορο αλλά δύσκολο μπορεί να γίνει προσαρμοστεί στο δικό σου στυλ πάντα με επιτυχία. Πώς λοιπόν οι Γαλλίδες καταφέρνουν να παίρνουν κάτι τόσο απλό όπως ένα τζιν και ένα ριγέ t-shirt, κάνοντάς το να φαίνεται τόσο υπέροχες χωρίς να κοπιάζουν καθόλου;

Τα tricks μπορεί να είναι απλά και βασικά και αυτό που σου προτείνουν οι Γαλλίδες είναι να χαλαρώσεις, να απολαύσεις την διαδικασία, αφού στο κάτω-κάτω ντύνεσαι για σένα, ανακαλύπτοντας τι σου αρέσει, τι σου ταιριάζει και μαθαίνοντας να αγαπάς το σώμα σου έτσι όπως είναι.

Όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο

Αντί να έχεις δεκαπέντε διαφορετικά jean στην ντουλάπα σου, προσπάθησε να έχεις μόνο τρία jean παντελόνια, τα οποία θα ταιριάζουν ιδανικά πάνω στο σώμα σου και θα συνδυάζονται με κάθε top και πουκάμισο στην ντουλάπα σου. Δεν χρειάζεσαι πολλά κομμάτια τα οποία, ίσως, φορέσεις κάποια στιγμή αλλά λίγα, πολύς καλής ποιότητας κομμάτια τα οποία θα σου ταιριάζουν τέλεια και θα είναι οι πιστοί σου φίλοι σε κάθε look.

Αγόρασε βασικά κομμάτια

Πριν αρχίσεις να επενδύεις σε ρούχα με περίεργα prints και σχέδια, σιγουρέψου πρώτα ότι έχεις όλα τα βασικά κομμάτια για να τα συνδυάζεις. Για χρόνια αγόραζα κάθε περίεργο t-shirt που έβρισκα και κάθε floral φούστα που μου άρεσε, για να συνειδητοποιήσω ότι δεν είχα ούτε ένα απλό t-shirt αλλά και ούτε μία μονόχρωμη φούστα για να τα συνδυάσω. Χτίσε την γκαρνταρόμπα σου βήμα-βήμα από τα βασικά και στη συνέχεια επένδυσε στα πιο extravaganza κομμάτια.

Επίλεξε ουδέτερα χρώματα

Όπως ισχύει και με το παραπάνω, παρόλο που τα έντονα χρώματα είναι trend, για να δημιουργήσεις το σωστό  look θα πρέπει πρώτα να έχεις γίνει εξπέρ στον συνδυασμό των ουδέτερων χρωμάτων.

Όλη η συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ