Ηλίας Ψινάκης: Big day - Με James Cameron και Jim Giannopoulo στην Αντίπαρο

Δεν σταματάει ποτέ να κάνει δυο πράγματα: Να δουλεύει και να μας... εκπλήσσει! Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σήμερα είχε πολλές δουλειές και ...μεγάλες συναντήσεις!

 Πήρε το ελικόπτερό και πήγε στην Αντίπαρο όπου εκεί συνάντησε τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη του Τιτανικού και του Avatar, James Cameron, αλλά και τον ελληνικής καταγωγής, διευθύνοντα σύμβουλο της 20th Century Fox Jim Giannopoulos. Ο δήμαρχος τίμησε τους δυο ξεχωριστούς άνδρες του θεάματος με το παράσημο της Λεγεώνας του Μαραθώνα και φωτογραφήθηκαν με τον Ηλία κρατώντας με καμάρι τις τιμητικές πλακέτες τους!


Ο Ηλίας Ψινάκης όμως μετά τη συνάντηση αυτή, δεν γύρισε στο Μαραθώνα, αλλά πέταξε με το ελικόπτερο μέχρι το Μπόντρουμ της Τουρκίας, αφού οι δυο πόλεις θα συνεργαστούν με πρωτοβουλία του Ηλία!
Μετά το Μπόντρουμ ο Ηλίας Ψινάκης επέστρεψε στο Μαραθώνα κατάκοπος αλλά πάντα με κέφι και χιούμορ, όπως θα διαπιστώσεις, βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία!

Μετά την βόλτα με το ελικόπτερο...

Βγείτε μπροστά αν θέλετε! Μπορείτε; Μοιάζει να λέει ο υπέρκομψος , αεικίνητος Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και κρέμεται ακόμη και από το ελικόπτερο για να επιστρέψει γρήγορα στην βάση του . 
Ο εργασιομανής με το κίτρινο τζιν του για να μην αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο  πήρε το ελικόπτερο από την Αντίπαρο όπου βρισκόταν  για επαγγελματικούς λόγους ώστε να επιστρέψει πίσω στον Μαραθώνα. 

Ο Ηλίας Ψινάκης όμως φρόντισε πρώτα να τραβήξει και μερικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο Instagram. Σε αυτές πότε ποζάρει μπροστά από το ελικόπτερο και πότε ξαπλωμένος ανάποδα, μάλλον λόγω της κούρασης. 

«Πτώμα πίσω στο Μαραθώνα για δουλειά ...», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της δεύτερης φωτογραφίας.
Ηλίας the Mayor of a Historic City !  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ