H συγκινητική ιστορία της 12χρονης Μαρισόφης - Χάρισε τα μαλλιά της για να βοηθήσει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

«Μαμά, θέλω και εγώ να χαρίσω τα μαλλιά μου και να βοηθήσω παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν χάσει τα δικά τους…», είπε η 12χρονη Μαρισόφη Καλομοίρη από τον Πύργο, απευθυνόμενη στην μητέρα της, προκαλώντας συγκίνηση για την απόφαση της, να κόψει τα υπέροχα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της, για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό!

 

Η Μαρισόφη, δε χρειάστηκε παρα μόνον μερικά δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που διάβασε στο ίντερνετ για το «Donate hair, Donate Love», την Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα, μέχρι να αποφασίσει πως μπορεί και αυτή να βοηθήσει, αναφέρει το Patrastimes.com. «Σκέφτηκα ότι κάπου εκεί έξω, υπάρχουν κάποια παιδιά που δοκιμάζονται από τον καρκίνο και έχουν χάσει τα μαλλιά τους και πως μου δινόταν η ευκαιρία να τα βοηθήσω και να τα κάνω να χαμογελάσουν με έναν τόσο απλό τρόπο» δηλώνει, με την υπέροχη γλυκιά φωνούλα της, η 12χρονη Μαρισόφη, την οποία συνάντησε η «Πρωινή» στο κομμωτήριο «Γιάννης» στον Πύργο, που συμμετέχει στην εκστρατεία.

«Δε χρειαζόταν πολύ σκέψη. Αμέσως κατάλαβα, ότι μπορώ να βοηθήσω. Με τα μαλλιά μου, και τα μαλλιά όλων όσων έχουν ευαισθητοποιηθεί, θα φτιαχτούν περούκες για τα παιδιά με καρκίνο. Μα, δεν είναι υπέροχο;» μας ρωτά και συνεχίζει λέγοντας πως ούτε μια στιγμή δεν πήρε πίσω την απόφαση της και δεν λυπάται καθόλου που θα κόψει τα μαλλιά της! 

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ