Απίστευτο:Η Άνιστον δεν κάλεσε τη μητέρα της στον γάμο! Είναι στα μαχαίρια πάλι

Η Τζένιφερ Άνιστον που παντρεύτηκε ξαφνικά και χωρίς να έχουν υπάρξει διαρροές για τον μυστικό γάμο στην έπαυλή της στο Μπελ Έαρ, δεν είχε συμπεριλάβει τη μητέρα της στους 70 καλεσμένους που μοιράστηκε μαζί τους τη μοναδική αυτή μέρα.

Παρόλα αυτά η Νάνσι Ντόου, που πίστευε ότι είχε διορθώσει τη σχέση της με την κόρη της, δηλώνει ευτυχής για την 46χρονη σταρ και τον σύζυγό της.  Επιβεβαιώνοντας ότι δεν ήταν προσκεκλημένη , πρόσθεσε στο RadarOnline: «Είναι υπέροχο. Ό,τι κι αν πω για την Τζένιφερ θα είναι κάτι υπέρ της». 

Οι σχέσεις μητέρας και κόρης δεν ήταν οι καλύτερες. Υπήρξαν διαστήματα που οι δυο τους δεν μιλούσαν καθόλου. Η Τζένιφερ, που έφυγε με ιδιωτικό τζετ για το ταξίδι του μέλιτος, πρόσφατα σε συνέντευξή της είχε πει ότι η μητέρα ήταν μαζί της πολύ επικριτική μαζί της όλα τα χρόνια της ζωής της: «Πάντα με έκρινε. Με έκρινε πολύ.

Επειδή εκείνη ήταν μοντέλο, ήταν υπέροχη, ήταν εκθαμβωτική και εγώ δεν ήμουν. Δεν ήμουν ποτέ ούτε μία στιγμή σαν κι εκείνη. Ειλικρινά, ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι έχω έστω και λίγη από τη λάμψη της, που και πάλι μία χαρά είμαι». 
Η Τζένιφερ που είδε τους γονείς της να χωρίζουν όταν εκείνη ήταν εννέα χρόνων, έχει επίσης πει ότι δεν μπορούσε να τα βρει με την ισχυρή προσωπικότητα, το ταμπεραμέντο και τον θυμό της μητέρας της από το διαζύγιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ