Made in Greece οι Summer me - Πετσέτες για την θάλασσα - Άκρως καλαίσθητες από δυο ξεχωριστούς δημιουργούς

Απαλές, έξτρα στιλάτες και πρωτότυπες, οι πετσέτες «Summer me» γίνονται οι καλύτερες φίλες σου στην παραλία. Οι δημιουργοί τους, η Ερμίνα Τσούμα και ο γνωστός δημοσιογράφος γεύσης Δημήτρης Αντωνόπουλος, δηλώνουν ότι για το σχεδιασμό τους εμπνεύστηκαν από τη μόδα, την ιστορία, την τέχνη, το ντιζάιν, το καλοκαίρι και τη θάλασσα. 

Έτσι, από τη λεωφόρο Diagonal στη Βαρκελώνη, τα «Ηλιοτρόπια» του Van Gogh, έως το απέραντο μπλε του Αιγαίου και τα πανιά των ιστιοφόρων που ταξιδεύουν στη Μεσόγειο, κάθε πετσέτα έχει να πει και από μια ιστορία.
H αλήθεια είναι ότι το όνομά τους και μόνο φωνάζει καλοκαίρι και σε προκαλεί. «Summer me» σου ψιθυρίζουν και εσύ θες να τις απλώσεις στην πρώτη αμμουδιά που θα βρεις και να ζήσεις πάνω τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες.

Κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικές κολεξιόν και σε 16 ultra chic σχέδια, ενώ πρέπει να ξέρεις ότι σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα με πετσέτα 500 γρ. από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι ανώτερης ποιότητας. Συμπληρώνονται με 3 multi clutch (σειρά Tribal Chic) από κερωμένο αφρικάνικο ύφασμα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, που θα λατρέψεις για τη μεγάλη χρηστικότητά τους (μπορούν να φιλοξενήσουν από το αντηλιακό μέχρι το βρεγμένο μαγιό σου).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ