Ελεύθερος ο 28χρονος που κατηγορείται για βιασμό τουρίστριας: "Ολα με την θέληση της - έχει ασφάλεια για βιασμό"‏ λέει

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 28χρονος που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη τουρίστρια από τη Νορβηγία στη Ρόδο.

 

Όπως είναι γνωστό σε βάρος του 28χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες αργά το απόγευμα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα – όπως η ίδια καταγγέλλει- σημειώθηκαν τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου 2015 στη πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κοντινό σημείο με το μπαρ όπου εργάζεται ο 28χρονος, όπου και φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr.

Σε ότι αφορά το περιστατικό ο 28χρονος παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 17χρονη κοπέλα η οποία πήγε στο κατάστημα που εργάζεται με φίλες της, όμως όλα έγιναν με την θέλησή της.

Ο 28χρονος πρόσθεσε πως όλες οι πρωτοβουλίες για να φύγουν από το μαγαζί και να πάνε κάπου πιο ήρεμα ανήκουν στην νεαρή από τη Νορβηγία. Ενώ τόνισε πως όταν όλα τελείωσαν επέστρεψαν μαζί στο μπαρ που εργάζεται όπου κάθισαν για ποτό. Επίσης τόνισε πως κατά την δική του εκτίμηση το σημείο «κλειδί» της υπόθεσης έχει να κάνει με τον γεγονός πως η νεαρή αλλοδαπή είναι ασφαλισμένη στην πατρίδα της για την περίπτωση του βιασμού.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ