Η τελευταία φωτογραφία της Bobbi Kristina ενώ ήταν σε κώμα - Το εξώφυλλο του National Enquirer που έγινε viral

Tρία χρόνια μετά και... η ιστορία επαναλαμβάνεται. 

Το National Enquirer είχε δημοσιεύσει την τελευταία φωτογραφία της Whitney Houston μες στο φέρετρο και τώρα το νέο του εξώφυλλο δείχνει την κόρη της στο... νεκροκρέβατο.
 
Η Bobbi Kristina Brown που έφυγε από τη ζωή στα 22 της χρόνια, στις 26 Ιουλίου είναι στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού... όχι όμως ως αφιέρωμα, αλλά μέσα από μια σειρά φωτογραφιών – ντοκουμέντο, που την δείχνουν σε κωματώδη κατάσταση. Η άτυχη κοπέλα από τις 31 Ιανουαρίου βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική σε νοσοκομείο στην Τζόρτζια, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Εκεί, κάποιος την φωτογράφησε, λίγες μέρες πριν πεθάνει και τώρα οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η πηγή παραμένει ανώνυμη, αν και λίγες μέρες νωρίτερα και άλλα ξένα δίκτυα είχαν δεχτεί πρόταση για την πώληση των επίμαχων φωτογραφιών και είχαν αρνηθεί να τις δημοσιεύσουν.
 
Στο συγκεκριμένο περιοδικό πάντως, η 22χρονη κοπέλα εμφανίζεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και φωτογραφία της Bobbi Krisrina μες στο φέρετρο, όπως συνέβη και με την μητέρα της.(πριν τρία χρόνια). Η τελευταία φωτογραφία μάλιστα της Bobbi οδήγησε στο να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια της Whitney Houston και του Bobbi Brown, με την μια πλευρά να κατηγορεί την άλλη για τον κόσμο που πήγε στην κηδεία (ανάμεσα στους οποίους ήταν και αυτός που έβγαλε τη φωτογραφία για να την... μοσχοπουλήσει)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ