Story: 5χρονος... Batman έσωσε μωρό που είχε κλειδωθεί στο αμάξι των παππούδων του

Ο 5χρονος Zavi Ahmed θα θυμάται για πάντα την ηρωική πράξη που τον έκανε να αισθανθεί ισάξιος του αγαπημένου του σούπερ ήρωα, του Batman. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Zavi και η μητέρα του Emma ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα. Ο μικρούλης όμως επέμενε και τελικά έπεισε την μητέρα του να του επιτρέψει να φορέσει την στολή του Batman. Η επιθυμία του έγινε και καθοδόν ο μικρούλης αντιλήφθηκε μια παράξενη κινητικότητά σε ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον έντονο ήλιο στο κοντινό σούπερ μάρκετ.

Την ώρα που ο 68χρονος John Penny  και η η 57χρονη σύζυγός του Caroline έβαζαν τις σακούλες στο πορτμπαγκάζ, η μικρή Iris κλείδωσε το αυτοκίνητο με το ηλεκτρονικό κλειδί.  Στο σημείο είχαν ήδη σπεύσει οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσουν το μωρό που κινδύνευε άμεσα από τις υψηλές θερμοκρασίες που λόγω της έντονης ηλιοφάνειας είχαν σχηματιστεί εντός του οχήματος αλλά δυστυχώς το παράθυρο που έσπασαν ήταν μικρό και δεν χωρούσε να μπει κάποιος ώστε να απεγκλωβίσει το μωρό.

Τότε ακριβώς πέρασε από το σημείο ο 5χρονος Zavi ντυμένος Batman και ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει. Πήδηξε θαρραλέα μέσα απο το παράθυρο και έβγαλε παίρνοντας την αγκαλιά την φοβισμένη Iris.

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ