Δεν στεριώνει ο γάμος στη showbiz: Χωρίζει ο Γουίλ Σμιθ - Κατέθεσε διαζύγιο η Γκουέν Στεφάνι μετά από 13 χρόνια γάμου

Οι τελευταίοι μήνες δεν φέρνουν και τίποτα καλό για την προσωπική ζωή των λαμπερών εκπροσώπων του Χόλιγουντ. Το ένα διαζύγιο ακολουθεί το άλλο και οι χωρισμοί που οδεύουν προς κατάθεση διαζυγίου γίνονται ολοένα και περισσότεροι.

 

Διαζύγιο και ανακοίνωση για Γκουέν Στεφάνι -Γκάβιν Ροσντέιλ

Μετά από 13 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Οι ξένες ιστοσελίδες λένε το ζευγάρι αφού πρώτα υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου, έστειλε μία πολιτισμένη επιστολή προς όλα τα ΜΜΕ, που λέει: «Όταν δυο άνθρωποι φτάνουν στην κοινή απόφαση ότι δεν μπορούν να είναι πια παντρεμένοι, παραμένουν γονείς και είναι υποχρεωμένοι να μεγαλώσουν τα τρία παιδιά τους σε ένα χαρούμενο και υγιές περιβάλλον».

Η κοινή περιουσία της τραγουδίστριας και του συζύγου της, ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια δολάρια και θα μοιραστεί πολιτισμένα και χωρίς να μπουν σε νομικές διαδικασίες. 

Ο χωρισμός Γουίλ Σμιθ-Τζάντα Πίνκετ Σμιθ

Οι φήμες για απιστία του πρωταγωνιστή έγιναν χιονοστιβάδα και απειλούν τον γάμο του. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα όσα έχουν συμβεί, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περνάει κρίση, κι εκείνος να ξενυχτάει με τους φίλους του στο Χόλιγουντ.

«Για τον Γουίλ και την Τζάντα ήταν δύσκολο να είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ο γάμος τους ήταν σε τεντωμένο σκοινί για πολύ καιρό. Κουράστηκαν να προσπαθούν να συντηρούν την εικόνα μιας ευτυχισμένης σχέσης.

Αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στο τέλος του καλοκαιριού», αποκάλυψε άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ