De L’Europe: Ερωτικό κουτί για πολυτελείς ρομαντικές βραδιές στο Άμστερνταμ

Πολυτελή ερωτικά κουτιά προσφέρει στους επισκέπτες του το πεντάστερο ξενοδοχείο De L’Europe στο Άμστερνταμ, που έχει θέα στον περίφημο ποταμό Άμστελ, έπειτα από συνεργασία με το brand ερωτικού lifestyle, 210th.

Το κλασικό κουτί 210th μπορεί να αγοραστεί από το μενού υπηρεσιών δωματίου του ξενοδοχείου. Είναι διακοσμημένο με σατέν κορδέλλα και περιέχει υψηλής ποιότητας σοφιστικέ γκάτζετ για μια ρομαντική βραδιά, όπως λάδι μασάζ, έναν μικρό δονητή με 10 λειτουργίες, μια μαύρη σατέν μάσκα ματιών και 25 πράγματα που ωθούν τα ζευγάρια να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας.

Το τοπικό brand 210thn ενσωματώνει με χάρη την κουλτούρα του Άμστερνταμ, αναφέρει ο διευθυντής πωλήσεων, Vincent de Croock. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε τους επισκέπτες μας να ζήσουν το στυλιστικό και σοφιστικέ πνεύμα της πόλης μέσα από τη συνεργασία μας με την 210th.

Για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία του με την 210th, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα Ρομαντικό Πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει:-2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές δωμάτιο-πρωινό για 2 στο βραβευμένο Hoofdstad Brasserie του ξενοδοχείου-μπουκάλι σαμπάνιας Billecart Salmon κατά την άφιξη-το κλασικό κουτί από την 210th-τιμές από 550 δολάρια.

Πηγή: tornosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ