Top Woman Σερραία η Ευαγγελία Κουταλίδου: Την διάλεξε ο Giuseppe Zanotti για τα διάσημα παπούτσια του

Τη γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια στο τηλεοπτικό «Next top model» που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα, έχοντας εκπληρώσει το μεγαλύτερό της όνειρο, που ήταν να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό, μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η νέα μούσα του σταρ της διεθνούς υποδηματοποιίας Giuseppe Zanotti. Η Ευαγγελία Κουταλίδου μιλά για εκείνον με τα καλύτερα λόγια: «Ο Τζανότι είναι η απόδειξη ότι όσο πιο μεγάλος και επιτυχημένος γίνεσαι τόσο περισσότερο εναρμονίζεσαι με την απλότητα και ότι τίποτα δεν καταφέρνεις χωρίς σκληρή δουλειά.

Ηταν ο πρώτος που ερχόταν στο ατελιέ του στο Μιλάνο και ο τελευταίος που έφευγε, ενώ η ευγένειά του ήταν κάτι το εντυπωσιακό». Οσο για τη μεταξύ τους σχέση; «Οταν πληροφορήθηκε ότι είμαι Ελληνίδα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Είναι λάτρης της ελληνικής κουλτούρας και ομορφιάς», λέει η Ευαγγελία. «Μιλούσαμε για τα ζεστά ελληνικά καλοκαίρια, για τα νησιά και για το ελληνικό φαγητό που τόσο πολύ αγαπά».

Για πολλές γυναίκες, όπως και για την Ευαγγελία, τα παπούτσια είναι το φετίχ τους. Πόσο μάλλον όταν είναι και Giuseppe Zanotti: «Τα παπούτσια Zanotti είναι πραγματικά κοσμήματα. Ονειρο κάθε κομψής γυναίκας σήμερα είναι άλλωστε να αποκτήσει κάποτε ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες του. Ο Τζιουζέπε είναι ένας συγκλονιστικός καλλιτέχνης!» συμπληρώνει, χωρίς να κρύβει τον θαυμασμό της για εκείνον.
Από τις Σέρρες στις διεθνείς πασαρέλες


Η Ευαγγελία μεγάλωσε στις Σέρρες και από μικρό παιδί είχε όνειρο να γίνει μοντέλο. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, έφτιαξε το book της και ξεκίνησε τις πρώτες της δουλειές. Ως μοντέλο του πρακτορείου Ace, συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η ίδια περιγράφει με νοσταλγία τη μοναδική αυτή εμπειρία: «Το Μιλάνο είναι η μητρόπολη της μόδας και το να εργάζεσαι εκεί αποτελεί όνειρο και τιμή για κάθε μοντέλο. Δεν μπορείς να αναζητάς διεθνή καριέρα χωρίς να έχεις μείνει κάποιο διάστημα της ζωής σου εκεί».

Τους τελευταίους μήνες, εκτός από την Ευρώπη, έκανε και τα πρώτα της βήματα στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς βρέθηκε στο Ντουμπάι. «Το να δουλεύεις ως μοντέλο σε μουσουλμανικά κράτη είναι μια σπάνια εμπειρία», παραδέχεται. «Η μόδα στα μέρη αυτά είναι τελείως διαφορετική. Τα ρούχα δεν είναι αποκαλυπτικά, λόγω θρησκείας, ενώ απαγορεύονται διά ροπάλου οι διαφάνειες».
Ωστόσο, η Ευαγγελία δεν σταματά να ονειρεύεται και βάζει πλώρη και για άλλες ηπείρους.

Πριν από λίγες μέρες πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της ελληνικής εταιρείας Zini, η οποία πρόκειται να προβληθεί στην αμερικάνικη αγορά, καθώς το ελληνικό brand σύντομα θα εγκαινιάσει στη Νέα Υόρκη το πρώτο ομώνυμο κατάστημα. Παρόλο που λατρεύει τα ταξίδια, η Ευαγγελία αναγκάζεται πολλές φορές να τα αποφεύγει λόγω των σπουδών της, καθώς ταυτόχρονα με την ενασχόληση με μόντελινγκ είναι και φοιτήτρια στο Τμήμα Μarketing & Communication Management του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οταν, όμως, δεν δουλεύει και δεν διαβάζει, τι κάνει; Ασχολείται με τα αγαπημένα της χόμπι: το τρέξιμο και τον σχεδιασμό κοσμημάτων, μια ασχολία που της δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργικότητά της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ