Δείτε γιατί η 56χρονη Μαντόνα είπε την πιο αισιόδοξη φράση της ημέρας ενώ συγκρίνεται & με τον Πικάσο

«Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Πικάσο», είπε η  57χρονη ποπ σταρ! 

 «Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με καλλιτέχνες διαφορετικού είδους, όπως ο Πικάσο» είπε σε συνέντευξη της η μεγάλη ποπ στάρ και συνέχισε λέγοντας «Ζωγράφιζε μέχρι την ημέρα που πέθανε. Για ποιο λόγο; Γιατί είχε ακόμα την έμπνευση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο πιστεύει ότι θα συμβεί και σε εκείνη. Ότι δηλαδή δεν θα χάσει την δημιουργικότητα της, μέχρι την ημέρα που θα φύγει από τη ζωή.


Το περασμένο Μάρτιο, η βασίλισσα της ποπ είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα της ηλικίας της και είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια την καριέρα της.

«Αυτό είμαι, έτσι θέλω να είμαι. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, εντάξει; Δεν υπάρχουν κανόνες και ο κόσμος θα έπρεπε να με αφήσει ήσυχη. Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η 56χρονη.

Η Μαντόνα θα ξεκινήσει την περιοδεία της "Rebel Heart Tour" τον Σεπτέμβριο. Θα ταξιδέψει σε περισσότερες από εξήντα χώρες σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία.

«Θέλω ο κόσμος να φεύγει από τις συναυλίες μου γεμάτος έμπνευση, να δει κάτι που δεν είχε δει ξανά και εγώ να έχω αισθανθεί κάτι που δεν είχα αισθανθεί ξανά!», είπε για την επικείμενη περιοδεία της.
  
    

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ