Βίντεο: Ποιον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για Πρωθυπουργό ο Απόστολος Γκλέτσος

Τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση προτείνει για Πρωθυπουργό οικουμενικής κυβέρνησης ο Απόστολος Γκλέτσος. 

 

"Αν ο Τσίπρας πιστέψει όσους του λένε είσαι μεγάλος ηγέτης, κάνει εκλογές για να καθαρίσει το κόμμα, αυτό που θα καταφέρει είναι να τελειώσει με την ελληνική οικονομία και να μας πάει στη δραχμή και να δει τη Ρώμη να καίγεται. Αν αντέχει η ψυχική υγεία του να δει την Ελλάδα να καίγεται ας κάνει εκλογές. Θα είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας και η δική του" δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος της Τελείας. 

"Πρέπει να κατέβει απο το καλάμι, να καταλάβει ότι δεν είναι μεγάλος ηγέτης- δεν είναι καν ηγέτης, είναι ένα τίποτα- και να κάνει οικουμενική και να βάλει ένα πρωθυπουργό... Έχει δίπλα του ανθρώπους που μπορούν. Υπάρχει ο κ. Πανούσης ένας άνθρωπος που μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για να μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον" τόνισε.

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε και στον Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί εναντίον του πρώην Υπουργού Οικονομικών, μια εκ των οποίων από τον δήμαρχο Στυλίδας.

Επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός περιμένει δικαίωση και ότι ο κ. Βαρουφάκης  με τις ενέργειές του, μας οδήγησε στην πτώχευση και πρέπει να ζητήσει άρση της ασυλίας του για να βρεθούμε στο δικαστήριο και να εκθέσουμε τις απόψεις μας.

Το plan b θα μπορούσε να είναι μια εργασία για το διδακτορικό φοιτητών σε πανεπιστήμιο οικονομικών αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, πρόσθεσε ο κ. Γκλέτσος. 

Δείτε το βίντεο εδώ

 Πηγή:lamiastar.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ