Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Με αδίκησαν. Έμεινα 2 χρόνια 5 μήνες & 1 μέρα στην φυλακή εντελώς άδικα

Αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος- Δείτε τι δήλωσε

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αφήσει τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ελεύθερο υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ο τέως δήμαρχος είχε προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, κάνοντας αίτηση αποφυλάκισης λόγω αναπηρίας. 

Ο ίδιος υποστήριζε ότι ειδική επιτροπή που ορίζεται από το νόμο είχε γνωμοδοτήσει θετικά για ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.


Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση, υιοθετώντας την προηγούμενη πρόταση της αντιεισαγγελέως Αλεξάνδρας Ανδρέου, που είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την αποφυλάκισή του.


Πριν από λίγο αναχώρησε από τις φυλακές Διαβατών ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Κατα την έξοδό του από τις φυλακές ο Β. Παπαγεωργόπουλος δήλωσε: "Με αδίκησαν όσο ελάχιστους ανθρώπους έχουν αδικήσει. Μετά από 2 χρόνια, 5 μήνες και 1 μέρα βγαίνω από τη φυλακή χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα αποκαταστήσει την τιμή του δημάρχου".

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ