Τα 41α γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα σήμερα - Τι δείχνουν τα άστρα για τον πύρινο & φιλόδοξο Λέοντα;

Ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει τα 41! Τι του επιφυλάσσουν τα άστρα για το χρονικό διάστημα 28/7/2015 έως 27/7/2016

Ο Αλέξης Τσίπρας σημερα 28 Ιουλίου 2015 έχει γενέθλια και γίνεται 41 χρονών. Με βάση την ηλιακή του επιστροφή* θα δούμε τι δείχνουν τα άστρα για την νέα «αστρολογική χρονιά» του Πρωθυπουργού, δηλαδή το χρονικό διάστημα 28/7/2015 - 27/7/2016, όπως το αναλυει το astrology.gr .

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πύρινος και φιλόδοξος Λέοντας, ο οποίος με τον Ωροσκόπο στο επικοινωνιακό και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων γίνεται ένας πολιτικός χαμαιλέοντας, αφού μπορεί να προσαρμόζεται στις εκάστοτε περιστάσεις, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Το 2014 ήταν μια χρονιά – ορόσημο για τον Πρωθυπουργό, αφού η περσινή ηλιακή επιστροφή ξεκίνησε με τον Ήλιο του σε σύνοδο με το διελαύνοντα Δία, δείχνοντας ότι από 28/7/2014 ως 27/7/2015 θα του δινόταν μια ευκαιρία ζωής. Πράγματι, η εκλογή του στις 25 Ιανουαρίου 2015 επαλήθευσε τις εκτιμήσεις.

Το 2015 δεν ξεκινά με τους ίδιους θετικούς οιωνούς, αφού ο Κρόνος της φετινής ηλιακής επιστροφής θα κάνει όψη συνόδου με τη γενέθλια Σελήνη του, δείχνοντας ότι μεταξύ 28/7/2015 και 27/7/2016 θα αναγκαστεί να πάρει σκληρές και επώδυνες αποφάσεις. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η επιρροή της ηλιακής επιστροφής αρχίζει 40 μέρες προ των γενεθλίων του κάθε ατόμου και στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε από τα μέσα του Ιουνίου 2015.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή ηλιακή επιστροφή (που αφορά στο χρονικό διάστημα 28/7/2015-27/7/2016) δείχνει πως έχει μπροστά του μια δύσκολη χρονιά, υπάρχουν δύο πολύ ισχυρές αστρολογικές ενδείξεις οι οποίες μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του.

Η πρώτη ένδειξη είναι ότι ο Δίας της ηλιακής επιστροφής συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που είναι ο γενέθλιος Ήλιος του, δείχνοντας, αφ' ενός θετική υποστήριξη από πολιτικούς «φίλους» και άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη στα χέρια τους και αφ' ετέρου «ανάρρωση» της πληγείσας φήμης και εικόνας του.

Η δεύτερη ένδειξη είναι ότι η Σελήνη της ηλιακής επιστροφής βρίσκεται στον Τοξότη, ζώδιο που κυβερνάται από το Δία, σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που υποδεικνύει ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται σύμφωνα με το συμφέρον του λαού ή την άποψη της κοινής γνώμης.

Με βάση την Uranian Astrology προκύπτει ότι θα επιχειρηθεί ξανά ένας ψυχολογικός -και όχι μόνο- πόλεμος εναντίον του, όπως δείχνει η παρουσία του Ωροσκόπου της ηλιακής επιστροφής επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Άρη / Βουλκάνους και Μηδενική Κριού / Ποσειδώνα. Συγχρόνως, όμως, το Μεσουράνημα της ηλιακής επιστροφής συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου / Πλούτωνα, δείχνοντας μια μεταμόρφωση του Έλληνα Πρωθυπουργού που θα προξενήσει έκπληξη.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974 και η ηλιακή του επιστροφή έχει υπολογιστεί για 28/7/2015 και ώρα 00:32

* Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα είδος πρόβλεψης σύμφωνα με το οποίο καταστρώνεται ένας αστρολογικός χάρτης κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων ενός προσώπου και ανάλογα με την ώρα που θα βρίσκεται ο Ήλιος ακριβώς στην ίδια θέση που ήταν, όταν γεννήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ