Αυτή η βουλευτής θηλάζει το μωρό της μέσα στο Κογκρέσο - Τι γνώμη έχετε; Φωτό

Σε άλλη περίπτωση η εικόνα μιας μητέρας να θηλάζει το μωρό της μπορεί να μην μας έκανε εντύπωση, όταν όμως η γυναίκα αυτή είναι βουλευτής και θηλάζει μάλιστα το μωρό της στα έδρανα του Κογκρέσου, προκαλεί εντύπωση! 

Στην φωτογραφία βλέπετε την Victoria Donda Perez να θηλάζει την μόλις 8 μηνών κόρη της ενώ βρίσκεται στο Κογκρέσο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες, προσπαθώντας να ασκήσει τα καθήκοντά της! Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο!

Αν και αρκετοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν την 37χρονη έπειτα από την απόφασή της να ταΐσει το μωρό της μέσα στο Κογκρέσο δεν ήταν και λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως η πράξη της ήταν ακατάλληλη και πώς έπρεπε να καλύψει τουλάχιστον το στήθος της.

Η Perez, που είναι η νεαρότερη γυναίκα που έχει γίνει ποτέ μέλος του Εθνικού Κογκρέσου της Αργεντινής, εκλέχτηκε τον Δεκέμβριο του 2007.

Μια γυναίκα με το όνομα Juana έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: «Την θαυμάζω γιατί πολλές μητέρες αφήνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο, παρόλο που το μητρικό γάλα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη τροφή.

O σύζυγος Pablo Marchetti

Μια άλλη γυναίκα με το όνομα Zuzanne είπε: «Εντάξει, αλλά θα έπρεπε να καλύψει το στήθος της με ένα ειδικό σουτιέν. Δεν χρειάζεται να περιφέρεται γύρω γύρω και να δείχνει το στήθος της.»

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Perú21 γεγονός που έχει υποψιάσει κάποιους ότι τελικά δόθηκε στη δημοσιότητα για να τονιστεί η σημασία της μητέρας ακόμα και αν αυτή η μητέρα είναι μια πολυάσχολη γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ