Καμπάνια από την Die Zeit: Πείτε Ελλάαααααδα! Προτρέπει τους Γερμανούς να μας επισκεφθούν

Θα πάτε στην Ελλάδα ή θα μείνετε εδώ;» Εντυπωσιακή είναι η καμπάνα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit για να ενισχύσει τους υποψήφιους Γερμανούς τουρίστες να μην έχουν δεύτερες σκέψεις ως προς το ταξίδι τους στη χώρα μας.

Αν είστε ήδη εκεί, στείλτε μια καρτ - ποστάλ, προτρέπει τους αναγνώστες και τις αναγνώστριές της η γερμανική εφημερίδα σε άρθρο με τίτλο «Πείτε Ελλάααααδα!» (Say Greeeeeeece!)

Δημοσίευση  φωτογραφιών από την Ελλάδα

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθεί ένας αριθμός φωτογραφιών και μια επιλογή εξ’ αυτών να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σ’ ένα διαρκώς διευρυνόμενο φωτογραφικό άλμπουμ, ενώ θα ακολουθήσει και δημοσίευση φωτογραφιών στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.  

Σύμφωνα με το άρθρο, η Ελλάδα αποπνέει πολιτισμό. Είναι ο τέλειος συνδυασμός θάλασσας, ηλιοθεραπείας, παιδείας και φιλοσοφίας. Ο τουρισμός δεν είναι λοιπόν άδικα ο πιο σημαντικός κλάδος της οικονομίας της.

Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην ταξιδέψετε εκεί

 Πολλοί Γερμανοί τουρίστες φοβούνται ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ταξιδέψει κανείς εκεί, γράφει η Die Zeit. Αντιθέτως, οι διακοπές εκεί αποτελούν υποστήριξη για την πολύπαθη χώρα τις δύσκολες μέρες αναφέρει το άρθρο.

 Και καταλήγει: Θέλουμε σ’ αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι να συμπαρασταθούμε στην Ελλάδα μαζί μ’ εσάς, γι αυτό σας προτείνουμε να στείλετε μια καρτ – ποστάλ από την Ελλάδα. Μια εμπειρία, ένα λεπτό, μια συνάντηση με τους οικοδεσπότες που σας έκανε ευτυχή. Ζήσατε κάτι καινούργιο; Διευρύνατε το λεξιλόγιό σας; Ποια φωτογραφία ή και βίντεο περιγράφει τα αισθήματα των διακοπών σας; Η συνέχεια επί των… φωτογραφικών κλικ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ