Στα ύψη οι αιτήσεις Ελλήνων σε site εύρεσης εργασίας της Βρετανίας - Δείτε το διάγραμμα

Η Μ. Βρετανία έχει γίνει ένας πιο συχνός τόπος αναζήτησης εργασίας, κάτι που αποδεικνύεται και από τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το εξειδικευμένο σάιτ εύρεσης εργασίας, το CV-library.co.uk.

 

Οι υπεύθυνοι του σάιτ αναφέρουν ότι, μόνο την τελευταία εβδομάδα υπάρχει έντονη δραστηριότητα από την Ελλάδα με αποτέλεσμα οι επισκέψεις που προέρχονται από τη χώρα μας να έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι. Οι αριθμοί δείχνουν πως το ενδιαφέρον είναι τόσο έντονο που η επισκεψιμότητα στο σάιτ από την Ελλάδα έχει πιάσει αριθμούς ρεκόρ.

Τα μεγαλύτερα νούμερα προκλήθηκε μεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου, περίοδος που περιλαμβάνει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους δανειστές, την πιθανότητα ενός Grexit και στη συνέχεια την επιβολή των capital controls. Όλα αυτά επέτειναν την ανησυχία πολλών Ελλήνων με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σκέφτονται έντονα τη μετανάστευση στη Γηραιά Αλβιόνα.

Όπως δείχνει και το διάγραμμα, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την Ελλάδα στο εν λόγω σάιτ, παρατηρήθηκε και κορυφώθηκε κατά την είσοδο των κεφαλαιακών δεσμεύσεων.

Πηγή: bloomberg.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ