Story: Βραζιλιάνα οδοκαθαρίστρια ανήρτησε σέξι φωτό & έπεσε το ίντερνετ - Ιδού!

Μια σέξι οδοκαθαρίστρια από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει γίνει η απόλυτη αντρική, ιντερνετική φαντασίωση στη Βραζιλία μετά την ανάρτηση προκλητικών φωτογραφιών της με την πορτοκαλί φόρμα εργασίας.

Η Rita Mattos απέκτησε φήμη, στην κυριολεξία εν μία νυκτί, αφότου οι σέξι φωτογραφίες της που την έδειχναν να καθαρίζει τους δρόμους της πόλης, άρχισαν να κυκλοφορούν σε όλη τη χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Με το ψευδώνυμο «Sweeper Babe» την ονόμασαν οι διαδικτυακοί της φαν, λόγω των προκλητικών φωτογραφιών από τη σελίδα της στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων μερικών που ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η Mattos, η οποία κερδίζει περίπου 400 λίρες το μήνα, έχει επικρίνει την έκθεση της και κατηγόρησε τους θαυμαστές της για τη διάκριση εναντίον των λιγότερο όμορφων συναδέλφων της.

Παρολ' αυτά η Mattos παραδέχεται ότι θα πόζαρε γυμνή αν της γινόταν μια καλή προσφορά.

Disbelief: The street cleaner says she never expected that her job would make her a national sex symbol

«Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα να εργάζεται ως καθαρίστρια στο δρόμο», είπε στην εφημερίδα Extra της Βραζιλίας.

Η Mattos, η οποία ξεκίνησε τη δουλειά της τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ξυπνάει στις 4.20 π.μ. κάθε πρωί και δουλεύει βάρδιες έως 12 ώρες, καθαρίζοντας τους δρόμους και κάνοντας αποφράξεις σε αποχέτευσεις στη δυτική συνοικία Realengo.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ