Βίντεο: Χοντρό καψόνι στον Πρόεδρο της FIFA Μπλάτερ- Τον έλουσαν με ψευτοδολάρια

Ο Βρετανός φαρσέρ Σάιμον  Μπρόντκιν  εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου της FIFA & έρανε με ψεύτικα δολάρια τον  Ζεπ Μπλάτερ.

Δράστης ήταν ο Άγγλος κωµικός Σάιµον Μπρόντκιν, που µε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Λι Νέλσον» είναι δηµοφιλής, στο βρετανικό κοινό, τηλεπερσόνα και φαρσέρ.

Ο Μπρόντκιν κατάφερε να διεισδύσει στα γραφεία της ΦΙΦΑ φτάνοντας µέχρι την αίθουσα της συνέντευξης. Πριν ο Μπλάτερ ξεκινήσει τον λόγο του, ο Άγγλος τον πλησίασε και συστήθηκε  ως εκπρόσωπος της... Βόρειας Κορέας τον περιέλουσε µε τα χαρτονοµίσµατα.

«Έντρομος ο Μπλάτερ γιά το ρεζιλίκι κάλεςε την προσωπική  του ασφάλεια και είπε: " Ας καθαρίσουµε εδώ... Θα τα πούµε σε λίγο»...

Την ίδια στιγµή άνδρες της ασφαλείας αποµάκρυναν τον Μπρόντκιν, ο οποίος αργότερα έκανε χιούµορ στο Twitter του: «Ενθουσιασµένος για τη συνάντησή µου µε τον Ζεπ Μπλάτερ προκειµένου να σιγουρέψω ότι η Βόρεια Κορέα θ' αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκοσµίου Κυπέλλου του 2026!».

Τον περασµένο µήνα, στο φεστιβάλ του Γκλαστόνµπερι, ο Μπρόντκιν ανεβαίνοντας στη σκηνή είχε διακόψει συναυλία του ράπερ Κέινι Γουέστ. Πέρσι είχε επιχειρήσει, χωρίς επιτυχία, να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος µε το οποίο η αποστολή της εθνικής Αγγλίας αναχωρούσε για το Παγκόσµιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ το 2013 είχε κατορθώσει να προθερµανθεί µε τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι πριν από αγώνα τους µε την Εβερτον.

Οσο για τον 79χρονο Μπλάτερ, όταν επέστρεψε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, επιβεβαίωσε ότι τελεί υπό παραίτηση και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΦΙΦΑ, που ορίστηκαν για τις 26 Φεβρουαρίου του 2016.

αλλά και τα µεταρρυθµιστικά µέτρα που απαιτούνται για την εξυγίανση της, ανεπανόρθωτα πληγωµένης από σκάνδαλα, FIFA.

«Εύχοµαι καλή τύχη σε όλους τους υποψήφιους, του Μισέλ Πλατινί συμπεριλαμβανομένου», τόνισε ο Μπλάτερ. Ο 60χρονος Πλατινί, πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, προβάλλει ως φαβορί για την προεδρία της ΦΙΦΑ, αφού φαίνεται ότι εκτός των εκπροσώπων της Ευρώπης (ΟΥΕΦΑ) θα έχει την υποστήριξη και εκείνων της Ασίας (AFC), της Νότιας Αµερικής (CONMEBOL) και της Βόρειας-Κεντρικής Αµερικής & Καραϊβικής (CONCACAF).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ