74 πυρκαγιές από την Παρασκευή - Ποια μέτωπα είναι σε εξέλιξη;

Εβδομήντα τέσσερις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή, ενώ σε ύφεση βρίσκονται οι τέσσερις μεγαλύτερες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, σε ύφεση βρίσκονται:

H φωτιά που εκδηλώθηκε προχθές, Παρασκευή, σε δασική έκταση στο Φαρακλό, στη Νεάπολη Λακωνίας. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 105 πυροσβέστες με 42 οχήματα, 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 όχημα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή, σε δασική έκταση, στον Καρέα. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 31 υδροφόρες ΟΤΑ και 30 ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή, σε δασική έκταση στη Μαλακάσα Αττικής. Στο συμβάν επιχειρούν 63 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 12 οχήματα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ατσίτσα Σκύρου. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 οχήματα ΟΤΑ και 1 ελικόπτερο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά, που εκδηλώθηκε χθες, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Καλαμάκι Ζακύνθου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 υδροφόρο ΟΤΑ και 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται οι πυρκαγιές στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα ΟΤΑ και στην περιοχή Μαυσωλείο Διστόμου - Αράχωβας, στην κατάσβεση της οποίας συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 5 υδροφόρες ΟΤΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ