Ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των ζωδίων & δεν θέλουν με τίποτα να συμβεί;

Δες τι είναι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στα 12 ζώδια και ποιο στοιχείο βγάζουν στην επιφάνεια ως αντίδραση.

ΚΡΙΟΣ
Να αναγκαστεί να υπακούσει σε εντολές, κυρίως ανθρώπου που αμφισβητεί ή δε σέβεται ή να του απαγορεύσουν το οτιδήποτε. Ξυπνάει το αντιδραστικό μέσα του και θα κάνει το αντίθετο, ακόμα κι αν κατά βάθος δεν το πολυθέλει.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο φόβος της απώλειας κεκτημένων είναι πολύ ισχυρός. Αν χάσει κάτι που του παρέχει ένα είδος εξασφάλισης αυτόματα νιώθει εκτεθειμένος γι' αυτό και γίνεται κτητικός.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το να μη μπορεί ελεύθερα να διατυπώνει την άποψή του και να λέει αυτά που οι άλλοι του υπαγορεύουν. Νιώθει ότι ακυρώνεται η σκέψη και η λογική του. Γι' αυτό και «πετάγεται» να πει αυτό που νομίζει σωστό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να απειληθεί η ασφάλεια των δικών του ανθρώπων. Τρέμει στην ιδέα ότι τα μέλη της οικογένειάς του ή τα παιδιά του μπορεί να πάθουν κάτι γι' αυτό και γίνεται υπερπροστατευτικός.
ΛΕΩΝ
Το να αναγκαστεί να υποταχτεί και να χάσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά του ή να ρεζιλευτεί ανεπανόρθωτα. Από αυτό το φόβο προκύπτει και η υπεροπτική του στάση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο φόβος της αρρώστιας για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι καταλυτικός. Εξαιτίας του συνεχώς φροντίζει να ενημερώνεται και να ελέγχει την υγεία του.
ΖΥΓΟΣ
Το να καταλήξει μόνος και έρημος στη ζωή, χωρίς συντροφιά. Ακόμα κι ο Παράδεισος για το Ζυγό είναι άσχημος, αν δεν έχει παρέα γι' αυτό και κάνει συμβιβασμούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προδοσία είναι κάτι που τρομάζει τον Σκορπιό, ιδίως όταν προέρχεται από άτομο που εμπιστεύεται. Γι' αυτό κρατά πάντα επιφυλάξεις ακόμα και για το πιο κοντινό του πρόσωπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να τον περιορίσεις σε ένα στενό πλαίσιο, χωρίς εναλλακτικές και διεξόδους. Και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος του τραβάει τα γκέμια πάνω που θέλει να ξεχυθεί μπροστά, τρομοκρατείται και είναι συνεχώς «στο φεύγα».
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να μην αναγνωριστεί η προσφορά, η αξία ή οι κόποι του και να μην δικαιωθεί. Γι' αυτό εργάζεται σκληρά για να καταξιωθεί και είναι πλήγμα να βλέπει να προωθούνται άλλοι με περισσότερο μέσο ή τύχη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να δεσμεύεται από άτομα ή καταστάσεις και να μην νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνει αυτό που θέλει. Γι' αυτό και δεν στέκεται πουθενά και επιδιώκει συνεχώς την αυτονομία του.
ΙΧΘΥΕΣ
Το να διαψεύδονται οι προσδοκίες και τα όνειρά του. Γι' αυτό προτιμά να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει και να μην αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με μια πραγματικότητα που δεν του αρέσει.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ