Story: Ο εκπαιδευτής λιονταριού έφαγε μόνο χαστούκι από τον Βασιλιά των ζώων αν και τον παίδεψε πολύ

Ο Tsavo το λιοντάρι έκανε διάφορα αφύσικα πράγματα υπακούοντας τον εκπαιδευτή του που του έδινε οδηγίες με ένα ραβδί από το οποίο κρέμεται ένα κομμάτι φαγητού. 

Κι όταν ο τελευταίος επιχείρησε να τον φιλήσει μίλησε μάλλον η φύση του μεγάλου αιλουροειδούς κι αντί για φιλί έδωσε ένα μεγαλοπρεπές «χαστούκι» στον εκπαιδευτή που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει πολύ ακριβά.

Ο Thomas Chipperfield, γνωστός ως ο τελευταίος εκπαιδευτής λιονταριών στη Βρετανία ήταν όμως πολύ τυχερός και λίγα δευτερόλεπτα μετά επανήλθε.

Πλέον αναμένονται ακόμα εντονότερες αντιδράσεις από οργανώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων για το σόου «An Evening with Lions and Tigers».

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 15.000 υπογραφές με αίτημα να σταματήσει η παρουσίασή του.

Οι διοργανωτές επιμένουν ωστόσο πως το σόου διεξάγεται με ασφάλεια και πως ο Chipperfield συνέχισε το σόου χωρίς να τραυματιστεί.

Ένας από τους διευθυντές της παράστασης σχολίασε πως περιστατικά σαν κι αυτό συμβαίνουν όλη την ώρα και πως ενδεχομένως το λιοντάρι να επιχείρησε να επιδείξει την κυριαρχία του σε θηλυκό που βρισκόταν σε οίστρο.

«Έχουμε στόχο και να προσελκύσουμε την προσοχή του κόσμου για την κατάσταση των τίγρεων, εκτιμάται πως ζουν λιγότερες από 4000 ελεύθερες και πιστεύω πως το να τις βλέπει ο κόσμος και να μαθαίνει γι’ αυτές γεννά ενδιαφέρον για την προστασία τους», δήλωσε ο ίδιος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ