Μάθε πολεμικές τέχνες δωρεάν: Δεν ξέρεις ποτέ !

Μάθε Wing Tsjun, την πολεμική τέχνη του Bruce Lee, με δωρέαν μαθήματα στο Χαλάνδρι και τη Χαλκίδα! Πάρε και το φίλο ή τις φίλες σου, ακόμα και τη μαμά ή το παιδί σου!

 

Το δοκιμάσαμε και το συστήνουμε. Το wing tsjun είναι ένα είδος kung fu, ιδανικό τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες και παιδιά. Σε διδάσκει τεχνικές αυτοάμυνας, σε δυναμώνει και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Πώς θα κάνεις δωρεάν wing tsjun;

Ο sifu Γεώργιος Γρόντης, στις σχολές Wing Tsjun Ελλάδας σε Χαλάνδρι και Χαλκίδα, προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν, ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα αυτοάμυνας ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Μπορείς να καλέσεις για πληροφορίες στη σχολή που σε ενδιαφέρει:

Wing Tsjun Χαλάνδρι
Aριστοφάνους 23, Χαλάνδρι, τηλ. 6986935908

Wing Tsjun Χαλκίδα
Τσιριγώτη, 5 Χαλκίδα (κέντρο) – τηλ. 6986935908
Τι είναι το Wing Tsjun;

Αυτή η πολεμική τέχνη προέρχεται από την Κίνα. «Δεν είναι ένα άθλημα, όπως άθλημα δεν είναι και η αυτοάμυνα σε μία πραγματική κατάσταση στο δρόμο. Σου δίνει την ικανότητα να τα βγάζεις πέρα σε δύσκολες καταστάσεις. Οι τεχνικές και οι ασκήσεις του σε βοηθούν να κρατήσεις το σώμα σου σε σούπερ φόρμα και σε ετοιμότητα για υψηλές επιδόσεις«, εξηγεί ο sifu Γεώργιος Γρόντης (www.wingtsjun.gr)

 Πού το έχεις δει;

Αν δεν έχεις δει ποτέ το Ip Man, αναζήτησέ το. Επίσης, έχεις δει τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη σε σκηνές ταινιών δράσης, «καθώς θεωρείται το πιο αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας της εποχής μας», εξηγεί ο ειδικός. Ένας από τους πρώτους που τη χρησιμοποίησε στον κινηματογράφο ήταν και ο Bruce Lee.

Τι να περιμένεις από το Wing Tsjun;

Η προπόνηση στο Wing Tsjun περιλαμβάνει ασκήσεις ισορροπίας, δύναμης και αντοχής. Αυξάνει την ικανότητα αυτοάμυνας, σε μαθαίνει να μένεις ψύχραιμος και να αντιδράς με χαλαρό, φυσικό τρόπο.

Είναι για σένα το Wing Tsjun;

Το Wing Tsjun το έχει επινοήσει μία γυναίκα, για να μπορεί να αντιμετωπίζει πιο δυνατούς επιτιθέμενους. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του αντιπάλου εναντίον του. Πρόκειται για μία τέχνη που σε βοηθά να βελτιώσεις την αντίληψή σου  και να αντιδράς γρήγορα και αποτελεσματικά. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς τις κλειδώσεις σου με έξυπνο τρόπο και στην κοντινή απόσταση  να αντιδράς με την άισθηση της αφής. Αν θέλεις να μάθεις να αμύνεσαι με τέτοιο τρόπο  που το σωματικό μέγεθος και η δύναμη δε παίζουν κανένα ρόλο, το  Wing Tsjun είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ