Tastes like Greece πάει London!!

Το ταξίδι τον ελληνικών γεύσεων ξεκινά, ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό concept με τίτλο «Taste of London», το οποίο διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά στην καρδία του Λονδίνου. Πρόκειται για μία γνωριμία γεύσεων εικόνων ήχων και τουριστικών προορισμών στους άγγλους επισκέπτες.


Το ταξίδι τον ελληνικών γεύσεων ξεκινά, ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό concept με τίτλο «Taste of London», το οποίο διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά στην καρδία του Λονδίνου. Πρόκειται για μία γνωριμία γεύσεων εικόνων ήχων και τουριστικών προορισμών στους άγγλους επισκέπτες.

Φέτος για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος και οι έλληνες σ αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση ,με σκοπό να παρουσιάσουν ελληνικά αυθεντικά προϊόντα ,γεύσεις αλλά ακόμα και να προβάλουν στους άγγλους τις ανεξερεύνητες ομορφιές της Ελλάδας..

Είναι μια μεγάλη γιορτή της Ελλάδας στην οποία οι Άγγλοι καταναλωτές θα προσκληθούν για να απολαύσουν ελληνικές γεύσεις ,εμπειρίες και να ανακαλύψουν τις όμορφες πτυχές της χώρας μας.
Έτσι πάνω από 20 ελληνικά περίπτερα έχουν δημιουργήσει ένα ζεστό και παραδοσιακό περιβάλλον και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους άγγλους επισκέπτες , έχοντας ως σκοπό να τους παρουσιάσουν τις ελληνικές λιχουδιές και όχι μόνο.

Ένας από αυτούς, ο Θωμάς Δούζης της εταιρείας « Έργον», εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του κόσμου: «Πολύς κόσμος, πολύ καλή απήχηση για τα ελληνικά προϊόντα. Ο στόχος της έκθεσης είναι να πούμε στο βρετανικό κοινό ότι τα ελληνικά προϊόντα δεν είναι μόνο το ελαιόλαδο, οι ελιές και η φέτα», είπε χαρακτηριστικά.



Στο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων αναμένεται να επισκεφτούν πάνω από 50.000 επισκέπτες λάτρεις του καλού φαγητού, και με την ευκαιρία να δοκιμάσουν να αγοράσουν προϊόντα αλλά φυσικά και να ενημερωθούν για τις νέες γαστρονομικές εξελίξεις αλλά και τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας…

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η η Σοφία Παναγιωτάκη, διευθύντρια της MediaCo, «η πρωτοβουλία για την ελληνική συμμετοχή, με την έκθεση «Taste Like Greece comes to London», ανήκει στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (Ο.Π.Ε.) και στις εταιρείες MediaCo FSS και Sopexa Hellas».
«Λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που υπάρχει στην Αγγλία για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο, αποφασίσαμε να φέρουμε στο Regent Park, στην καρδιά του Λονδίνου, γεύσεις, εικόνες και μυρωδιές Ελλάδος, αποδεικνύοντας, έτσι, στους Βρετανούς ότι η χώρα μας παραμένει ένας ιδανικός προορισμός διακοπών αλλά και γενικότερα αυθεντικών γεύσεων και πολιτισμού», πρόσθεσε.

Η ελληνική συμμετοχή έχει επίσης την αποκλειστική χρήση του Taste of London VIP Lounge: Ένα ζεστό και κομψό χώρο ζωγραφικής που φιλοξένει κατά καιρούς δημιουργίες ελλήνων καλλιτεχνών. Παράλληλα οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν ελληνικά κρασιά, φαγητά αλλά φυσικά θα τους ταξιδέψουν με ελληνικά συγκροτήματα.

Επίσης, τα ξενοδοχεία Lindian Village, Creta Maris Beach Resort και Pavezzo Country Retreat προσφέρουν δωρεάν διαμονές στους νικητές των διαγωνισμών, που οργανώνονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Πηγή: eu.greekreporter.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ