Βίντεο - Λαφαζάνης: Εάν μου ζητηθεί η παραίτησή μου, είναι στη διάθεση του κ. Τσίπρα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά το ‘’ΟΧΙ’’ εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση

Ότι δεν θέλει εκλογές ανέφερε ο Υπουργός και συμπλήρωσε: ‘’ Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση’’

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπογράμμισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και έναν ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο «για να βγει η χώρα από την κρίση», ωστόσο, τόνισε ότι δεν στηρίζει το μνημόνιο και τα μέτρα.

«Συνεχίζουμε με ένα ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο με κορμό μιας κυβέρνησης για να βγει η χώρα από την κρίση. Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση είναι ισχυρή και πως δεν θέλει εκλογές.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση πολύ δυνατά και ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», είπε εξερχόμενος της Βουλής τα ξημερώματα της Πέμπτης και πρόσθεσε: «Δεν ψηφίσαμε εναντίον της κυβέρνησης, αντίθετα την στηρίζουμε, όπως στηρίζουμε και τον πρωθυπουργό».

«Έχουμε δυνατή κυβέρνηση, δεν θέλουμε εκλογές», είπε ακόμη και ερωτηθείς τι θα κάνει αν του ζητηθεί παραίτηση, είπε ότι το θέμα της κυβέρνησης είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, ότι εκείνος καθορίζει το κυβερνητικό σχήμα και πως οποιαδήποτε στιγμή του ζητήσει την παραίτησή του, είναι στη διάθεσή του, «είναι σαφές αυτό».

Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός με τη θέληση του ελληνικού λαού, «τον στηρίζουμε όλοι».

Στο ερώτημα τι θα έκανε εάν ήταν στη θέση του κ. Τσίπρα και είχε απέναντι «έναν Λαφαζάνη», ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι θα συνέχιζε να κυβερνούσε και θα προσπαθούσε όσο το δυνατό να ασκήσει μια πολιτική συμβατή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Στο ερώτημα εάν θέλει εκλογές, τόνισε ότι «όχι δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε μια κυβέρνηση εκλεγμένη, δυνατή, που στηρίζεται από όλους μας».

Δείτε εδώ το βίτνεο με τις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ