Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Καμίνης στο CNN: «Δεν είναι καλή συμφωνία –Η τελευταία ευκαιρία πριν την καταστροφή»

 Ο Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη του στο CNN μίλησε για την δυσχερή κατάσταση της Ελλάδας.

Στις δηλώσεις για την συμφωνία που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός στην Συνοδό Κορυφής είπε:

«Δεν είναι μία καλή συμφωνία αλλά είναι η τελευταία επιλογή πριν την καταστροφή» δήλωσε αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «World Right Now» του τηλεοπτικού δικτύου CNN, με τη δημοσιογράφο Χάλα Γκοράνι. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πρέπει να στηριχθούν στη δέσμευσή τους για την προώθηση μεταρρυθμίσεων, σημειώνοντας ότι «οι κυβερνήσεις, έως τώρα, αντί να επιλέξουν το δρόμο των μεταρρυθμίσεων, προτίμησαν να βάζουν φόρους και να κόβουν μισθούς και συντάξεις».

Ο κ. Καμίνης στη συνέντευξή του στο CNN τόνισε επίσης ότι «η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με τους όρους που έγινε και το ερώτημα που τέθηκε αποτέλεσε τραγικό λάθος, διότι το αποτέλεσμά του ερμηνεύθηκε από τους εταίρους ως «όχι» στην Ευρώπη».
Αναφερόμενος στο θέμα του τουρισμού, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η τουριστική χρονιά είναι μία από τις καλύτερες για την πρωτεύουσα, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα, ο τουρισμός στην Αθήνα θα εκτοξευθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit