Όλα στην εκπομπή του Παπαδάκη: Ο Ρωμανιάς παραιτήθηκε, ο Λεουτσάκος μίλησε για επιστροφή στην δραχμή & ο Βίτσας αποχώρησε

Η ένταση η οποία υπήρχε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

Στάθης Λεουτσάκος 
Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ήταν στον αέρα τηλεφωνικά ο Στάθη Λεουτσάκο, στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερασπιζόταν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πάρει πίσω τη συμφωνία.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος δήλωσε ότι αυτή η συμφωνία ήρθε με εκβιαστικό τρόπο από τους εταίρους και ζήτησε από την κυβέρνηση να αρνηθεί "τους χυδαίους εκβιασμούς και να μην δεχτεί να έρθει αυτή η συμφωνία στο κοινοβούλιο".
«Η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι μονόδρομος» είπε νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην ερώτηση αν μετά το «όχι» του στο νομοσχέδιο αφήσει και την έδρα του, ο βουλευτής απάντησε: «Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Το κόμμα είμαστε εμείς και θα υπερασπιστούμε τις θέσεις μας».

Δημήτρης Βίτσας 
Στο στούντιο βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας. Μόλις άκουσε όσα έλεγε ο κ. Λεουτσάκος σηκώθηκε μάζεψε τα χαρτιά του και αποχώρησε.
Ο Γιώργος Παπαδάκης επιχείρησε να πείσει τον κ. Βίτσα να επιστρέψει, έκανε μάλιστα διακοπή της εκπομπής φωνάζοντας «ρίξτε εφημερίδες», αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Γιώργος Ρωμανιάς 
Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ο Γιώργος Ρωμανιάς, σήμερα το πρωί στον Ant1.
«Παραιτούμαι από τη θέση μου σε λίγες μέρες» είπε συγκεκριμένα και συμπλήρωσε ότι θα τελειώσει ορισμένες εκκρεμότητες και θα φύγει εντός Ιουλίου.
Ο κ. Ρωμανιάς τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τα μέτρα. «Έκπληκτος χθες πήρα διαδοχικά εντός δύο ωρών, τρεις διαφορετικές εκδοχές του σχετικού νομοθετήματος. Ο ερασιτεχνισμός, η επιπολαιότητα και ο εξυπνακισμός σε αυτή τη φάση είναι απαράδεκτα. Εγώ δε μπορώ να είμαι εκείνος ο οποίος θα σηκώσει στην πλάτη του, θα εφαρμόσει μέτρα τα οποία δεν πιστεύει επειδή κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν και γράφουν ό,τι θέλουν», είπε συγκεκριμένα ο γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενώ τόνισε πως «κάποιοι θα πάρουν στο λαιμό τους τον Τσίπρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ