Διάσημες τσάντες που… τρώγονται! Τι θα λέγατε για τούρτα Cucci ή κέικ Louis Vuitton ?

Η Karen Portaleo διαθέτει ένα από τα πιο ονομαστά ζαχαροπλαστεία στην Ατλάντα εν ονόματι “Highland Bakery”, το οποίο συγκεκτρώνει πλήθος επισκεπτών αλλά και όλα τα… φώτα της διασημότητας επάνω του! Ο λόγος; Οι ασυνήθιστες τούρτες της Κaren, πραγματικά έργα τέχνης.

Πιο πρόσφατες δημιουργίες της είναι διάφορες τσάντες διάσημων σχεδιαστών, πιστά αντίγραφα από σοκολάτα, καραμέλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Η Karen, που διετέλεσε για χρόνια γλύπτρια κεραμικών με αρκετές περγαμηνές και βραβεία στο ενεργητικό της, αποφάσισε να μεταφέρει τις καλλιτεχικές της ανησυχίες στη ζύμη.

“Αυτές οι τούρτες είναι πραγματικά πολύπλοκες και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την υπομονή και την επιμονή που θα επιδείξουμε ως ομάδα μέσα στο εργαστήριο. Αρχικά τα κέικ ψήνονται στο ανάλογο σχήμα και στη συνέχεια καταψύχονται για να μπορούμε να σκαλίσουμε επάνω τους τις λεπτομέρειες…

Πρέπει να είναι και φρέσκες και νόστιμες!”, εξηγεί η Karen και συμπληρώνει: “Οι τσάντες αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη συλλογή μου. Είναι, αν θέλετε, μια εμμονή που είχα και κάποια στιγμή αποφάσισα να την κάνω πράξη! Εδώδιμες… Gucci, Louis Vuitton, Hermes, Burberry και ό,τι άλλο θέλει ο πελάτης”.

Όσο για το κόστος; “Η ακριβότερη τούρτα κόστισε περίπου 4.200 δολάρια και είναι αυτή η μεγάλη βαλίτσα Louis Vuitton. Παρουσιάστηκε σε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων και όσοι την είδαν πάνω στο τραπέζι αναρωτήθηκαν τι δουλειά είχαν εκεί οι αποσκευές!”, συμπληρώνει με χιούμορ η Karen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ