Dance Yoga: Η... δυναμική εκδοχή του ζεν: Άψογο κορμί ανεβασμένη διάθεση

Τελευταία όλο και περισσότερα υβριδικά workouts κάνουν την εμφάνισή τους. 

 

Αυτά δανείζονται ασκήσεις από δύο ή και παραπάνω μεθόδους με στόχο να προσφέρουν στους αθλούμενους περισσότερα και πιο άμεσα οφέλη, αλλά και μεγάλη ποικιλία, ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να μη διακόψουν την προπονητική τους ρουτίνα.

Κάτι αντίστοιχο είναι, λοιπόν, και το Dance Yoga: Ένα ανατρεπτικό μείγμα γιόγκα και χορού, το οποίο εμπνεύστηκε ο γκουρού του wellness και instructor Soundararajan, ιδρυτής του Zen Yoga Center στην Ινδία. Τι περιλαμβάνει ακριβώς; Γνωστές ασάνες, χορευτικές κινήσεις, τεχνικές αναπνοής, ακόμη και διαλογισμό.

Τι να περιμένει κανείς; Πέρα από τις γνωστές ευεργετικές δράσεις της κάθε μεθόδου, ανάμεσα στις οποίες είναι η αντοχή, η ευλυγισία και η απώλεια πόντων και βάρους, το συγκεκριμένο workout στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τις αρθρώσεις, την ημικρανία, ακόμη και το διαβήτη.

Παρότι η φήμη του εξαπλώνεται ραγδαία, δεν θα το βρείτε ακόμη στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί. Προτού δοκιμάσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο workout, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πηγή: elle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ