Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Όρμησαν & σφαγίασαν τα 6 μέλη οικογένειας- Τους κατηγορούσαν για μάγους που αρρώσταιναν τα μωρά !!!

Έξι μέλη μιας οικογένειας, οι δύο γονείς και τέσσερα από τα παιδιά τους, σφαγιάστηκαν μέσα στο σπίτι τους από συγχωριανούς τους που τους κατηγορούσαν για «μαγεία» στο κρατίδιο Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.

Τα θύματα κοιμόντουσαν μέσα στο πλίνθινο σπίτι τους στο χωριουδάκι Λαχάντα της περιφέρειας Κεοντζάρ όταν εισέβαλαν οι δράστες, πέντε άνδρες οπλισμένοι με τσεκούρια. Οι ύποπτοι, που πιστεύεται ότι είναι συγγενείς των θυμάτων, κατηγορούσαν την οικογένεια ότι ευθύνεται για τις ασθένειες που προσβάλουν με ασυνήθιστη συχνότητα τα μωρά του χωριού.

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβίτα Τζαλάν είπε ότι δύο παιδιά της οικογένειας διασώθηκαν και ενημέρωσαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο χωριό νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, βρήκαν έξι ακρωτηριασμένα πτώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άλλο ένα παιδί της οικογένειας, ένα 8χρονο αγόρι, ήταν ακόμη ζωντανό. «Ο οκτάχρονος βρέθηκε από τους αστυνομικούς (...) ανάμεσα στα πτώματα και ανέπνεε με δυσκολία» είπε ο Τζαλάν.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των υπόπτων οι οποίοι εγκατέλειψαν το χωριό μετά την πράξη τους.

Σε πολλές περιοχές της Ινδίας παραμένει συνηθισμένη πρακτική να στοχοποιούνται άνδρες και γυναίκες με την κατηγορία της μαγείας, παρά την ξεκάθαρη απαγόρευση του Νόμου. Τα θύματα δέχονται συχνά επιθέσεις ή δολοφονούνται. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2013 καταγράφηκαν 160 δολοφονίες που σχετίζονταν με το «κυνήγι των μαγισσών» στη χώρα.

Σε ένα άλλο επεισόδιο, αστυνομικοί βρήκαν σήμερα το πτώμα ενός άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και κάηκε από έναν εξαγριωμένο όχλο αφού κατηγορήθηκε για άσκηση μαγείας στην περιφέρεια Ραγιαγκάντα, επίσης στο κρατίδιο Οντίσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ