Ελληνική Κις Λορέν!!

Δοκιμάστε την ελληνική εκδοχή της γνωστής Κις Λορέν από τον Άκη Πετρετζίκη!!


ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. μπεϊκον
400 γρ. τυρί
1 φύλλο κρούστας
2 πράσσα
θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΥΛΙΚΑ για τη γέμιση:
200 γρ. γιαούρτι
330 γρ. γάλα
3 αυγά
αλατι, πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και αφήνουμε στην άκρη. Σωτάρουμε το μπεϊκον και το πράσσο και αφήνουμε και αυτό στην άκρη. Στη συνέχεια αλοίφουμε το φύλλο με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μπεϊκον, το πράσσο και το τυρί. Τέλος ρίχνουμε από πάνω τη γέμιση και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση του Άκη εδώ

Πηγή: www.megatv.com


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ