Λοβέρδος: H απουσία Βαρουφάκη είναι εξευτελιστική για τη δημοκρατία και τη χώρα

Εκνευρισμένος με την καθυστέρηση που φαίνεται να αποδίδεται σε τυπολατρεία της προέδρου της Βουλής  εμφανίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.  

 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κος Λοβέρδος τόνισε πως είναι ανεξήγητη τέτοια αναμονή για τη διαδικασία και σημείωσε πως η πρόεδρος επιμένει να αρχίσει τη συνεδρίαση στις 00:01 για το τυπικό. Πρόσθεσε πως αυτό έχει πολλές φορές παρακαμφθεί στο παρελθόν όταν ο κος Τσίπρας το ζήτησε στο παρελθόν.   Ωστόσο στη συνέχεια της κουβέντας ο εκνευρισμός έδωσε τη θέση του στην οργή όταν αναφέρθηκε το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κος Λοβέρδος χαρακτήρισε την απουσία του απαράδεκτη και τόνισε πως πρόκειται για ευτελισμό της Δημοκρατίας και περιφρόνηση της χώρας."

Το να παρατάς τη Βουλή και να πηγαίνεις στο νησί είναι ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει ένας βουλευτής αυτή τη στιγμή" ανέφερε ο κος Λοβέρδος ο οποίος στη συνέχεια αποκάλεσε το Γιάνη Βαρουφάκη όνειδος της Βουλής και χειρότερο υπουργό οικονομικών που πέρασε μετά τη μεταπολίτευση. Πρόσθεσε πως θα έπρεπε να αναλογιστεί τι θα γινόταν αν οι και οι υπόλοιποι βουλευτές επικαλούνταν οικογενειακές υποχρεώσεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ